Annonce
Middelfart

Bilist fik smadret sit sidespejl af knytnæveslag fra en anden bilist

Fyns Politi efterlyser en bilist i en sort BMW, der fredag i sidste uge chikanerede en anden bilist på Gelstedvej. Foto: Michael Bager.

Nordvestfyn: En bilist fra Gelsted blev ikke kun groft chikaneret men fik også ødelagt sidespejlet på sin bil under et møde med en anden bilist fredag formiddag i sidste uge. Det fremgår af politiets døgnrapport, der betegner episoden på Gelstedvej som en hærværkssag.

Hændelsen begyndte, da forurettede i sin hvide Ford Transit Custom firmabil kørte ud fra sin ejendom på Gelstedvej. Føreren af en sort BMW personbil kørte meget hurtigt op bag ved varebilen, overhalede og provokerende ved talrige nedbremsninger.

Han ødelage desuden venstre sidespejl på forurettedes varebil  ved slag med knyttet næve, fremgår det af anmeldelsen.

Politiet har udsendt følgende signalement af gerningsmanden: Mand, 30-35 år, 170-180 cm, kraftig, hvid i huden, lyst, mellemlangt hår samlet i en lille hestehale. Farvede tatoveringer på begge over- og underarme, blå øjne, lyst/gulligt fuldskæg, talte dansk. Han var iført en lys undertrøje og trekvart lange bukser i lys armyfarve.

Døgnrapporten fortæller også om et færdselsuheld og spirituskørsel på Højskolevej i Strib lørdag sidst på eftermiddagen. En spirituspåvirket bilist undlod at overholde sin ubetingede vigepligt, da han fra Højskolevej kørte til venstre ad Strib Landevej og ramte en bilist, som var på vej ad Strib Landevej i sydøstlig retning.

Der skete dog heldigvis ingen personskade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vemmelund igen udenfor i Middelfart

Annonce