Annonce
Odense

Biler ødelagt på stribe af hærværksmænd

Selv om der ved flere anmeldelser ikke var gået særlig mange minutter efter at hærværket var begået, så lykkedes det ikke politiet at anholde nogen gerningsmænd. Genrefoto: Michael Bager
En bølge af hærværk på biler ramte Odense i den forgangne weekend. Bilejere over hele byen blev ramt.
Annonce

Odense: Normalt syner de ikke af meget på politiets døgnrapporter. De små anmeldelser om en ridse eller et punkteret dæk, som en eller anden ukendt hærværksmand har udført. Men kigger man på døgnrapporten for den forgangne weekend, så fylder hærværksanmeldelser en større del af rapporten - med otte anmeldelser fra fredag til mandag morgen.

Og det er er over hele byen, at hærværksmændene tilsyneladende har været på spil. I Odense C var der to bilejere, der måtte have fat i politiet. Den første var ejeren af en Citroên C3, der lørdag eftermiddag havde fået ridset både bagklap og en sidedør med en skarp genstand. Bilen holdt parkeret på Grønløkkevej. Hærværket skete indenfor et tidsinterval af blot 20 minutter, men gerningsmanden slap uset væk.

I Lerchesgade tæt på havnen opdagede ejeren af en Nissan Qashqai søndag morgen, at bilen havde fået sparket eller revet et sidespejl af, der nu kun hang og dinglede i ledningerne.det er er over hele byen, at hærværksmændene tilsyneladende har været på spil


I Odense SØ må en bilejer nu se frem til en større værkstedsregning, efter at en ukendt gerningsmand havde ødelagt en hvid Peugeot 407. Her havde bilen både fået en bule i venstre førerside, kofangeren, samt kølerhjelmen. Bilen havde holdt parkeret på Bregnevej på en parkeringsplads, hvor der var fri adgang.

Fra Odense M kom der også en anmeldelse. Det var fra L. A. Rings Vej, hvor en VW Polo varebil havde fået knust en bagrude. Det var sket lørdag aften mellem 20.47 og 20.52.

I Vollsmose i Odense NØ var den også gal. Herfra indløb der to anmeldelser. Den første fra Bøgeparken, hvor nogen havde knust den forreste rude i en Opel Cora. Den anden fra Slåenhaven, hvor en Kia Ceed SW havde fået punkteret venstre fordæk.

De sidste to anmeldelser kom fra Odense S, hvor en Mitsubishi Colt på Jakob Hansens Vej fik punkteret et bagdæk, og hvor en Opel Astra på Skovbakkevænget både fik ødelagt en forlygte, et kølergitter og en siderude i højre side.

Ligesom alle de øvrige anmeldelser var der ingen spor af gerningsmændene. Skulle nogen have oplysninger om en eller flere af anmeldelserne, så hører Fyns Politi gerne fra dem på telefon 1-1-4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce