Annonce
Nordfyn

Bil totalskadet af flugtbilist: - Man bliver sur

En sølvgrå Suziki Alto blev totalskadet, da en bilist stødte ind i den. Foto: Privat.

I weekenden kørte en ukendt bilist ind i en parkeret bil på Gyldensteensvej i Bogense. Den parkerede bil er totalskadet og blev desuden skubbet over i en anden parkeret bil, der nu skal gennem en større reparation.

Bogense: En person går formentlig rundt med røde ører lige nu. I weekenden valgte en indtil nu ukendt bilist at flygte fra Gyldensteensvej i Bogense efter at have påkørt en parkeret bil, der efterfølgende blev skubbet cirka fire meter hen ad vejen og røg over i en anden bil.

Den første bil er nu erklæret totalskadet, mens den anden bil slipper med en større reparation.

Det fortæller Daniel Jais Hansen, ejer af den totalskadede bil. Han bor i nummer otte på Gyldensteensvej.

- Man bliver selvfølgelig sur, når en person ikke melder sig. Skaderne har ret store konsekvenser for os, der er blevet berørt af påkørslen. Vi håber på, at forsikringen tager det hele, så sagen ikke kommer til at koste os noget, men nu må vi se.

- Jeg ved, at den anden bil, som vores bil røg over i, skal repareres for mellem 16.000 til 18.000 kroner, og de skal også betale en ret stor selvrisiko, siger han.

Påkørslen skete omkring klokken 02.34 natten til søndag. Politiet sikrede sig efterfølgende kofangeren, der røg af i forbindelse med påkørslen, men det lykkedes ikke ordensmagten at finde frem til bilisten.

Daniel Jais Hansen er rimelig sikker på, at han har de oplysninger, som politiet skal bruge for at komme i kontakt med flugtbilisten.

- I løbet af søndagen fik jeg at vide, at der lå en sølvgrå Peugeot i grøften længere ud af Gyldensteensvej. Her manglede kofangeren, og bilen havde fået et voldsomt tryk på højre side af fronten. Jeg skrev nummerpladen ned og har videresendt oplysningerne til politiet. Vi kan ikke med sikkerhed vide, at det er den bil, men meget tyder i hvert fald på det, siger Daniel Jais Hansen.

Bilen i grøften forsvandt igen omkring klokken 13 søndag. Daniel Jais Hansen ved ikke, hvem der har fjernet den.

Annonce
En sølvgrå Peugeot fundet i grøften på Gyldensteensvej. Noget tyder på, at flugtbilisten formentlig har siddet bag rettet i denne bil. Foto: Privat.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Byggeri til 400 mio. kroner: Odenses borgmester glæder sig over ny kæmpemæssig investering i Odense

Leder For abonnenter

Byfester og markeder slipper for dyrt papirnusseri: En prisværdig skrotning

Man kan undre sig over, at et ministerium udsteder nye regler, hvor de negative virkninger er langt større end den mulige gevinst. Og at man fra politisk hold ikke kvæler den slags administrativt makværk, inden det forlader ministerkontoret. Men ud fra mottoet "bedre sent end aldrig" kan man også rose en minister, der ikke er bange for at smide en forfejlet regel i papirkurven. Ekstra prisværdigt er det, hvis skrotningen bremser overflødigt bureaukrati, som samfundet har rigeligt af. Lad os vælge den positive tilgang: Skulderklap til boligminister Kaare Dybvad Bek, som dropper en tåbelig ændring i et bygningsreglement. Ændringen ville gøre arbejdet surt for masser af frivillige, som bruger deres fritid på at gøre livet sjovere for tusinder af danskere. Hvis en række fynske folketingsmedlemmer nåede at presse ministeren, sådan som de ifølge Kertemindes borgmester Kasper Olesen lovede at gøre, må de gerne tage en del af æren. Den nu droppede ændring drejer sig om de byfester og markeder, som holdes overalt i landet. Nogle er velkendte og traditionsrige, andre dukker op og lukker igen. Fælles for dem alle er, at de er populære og at de primært arrangeres og drives af frivillig arbejdskraft. Ofte får arrangørerne hjælp af lokale idrætsforeninger, som honoreres med et beløb til den altid trængende klubkasse. Bortset fra fuldemandstvister og lidt trafikkaos har der aldrig været problemer med disse folkelige arrangementer. Så hvad der fik Transport- og Boligministeriet til at lancere stramninger, der skulle træde i kraft 1. januar, er svært at fatte. Men i hvert fald: Det var nu ikke længere nok, at kommunen enten gratis eller mod et beskedent gebyr lavede en pladsfordelingsplan. Nu skulle en plantegning laves af en ekstern certificeret brandrådgiver til mellem 1200 og 1500 kroner i timen. For et lille marked ville den samlede pris blive over 10.000 kroner. Dertil kom mere papirbøvl. Ifølge formand for Sammenslutningen By- og Markedsfester, Otto Skak, ville denne ekstraudgift og dette ekstraarbejde få mange foreninger til at lukke ned - til ærgrelse for mange og til gavn for ingen. Nu kan - med Dybvad Beks ord - frivillige bruge kræfterne på at være frivillige. En selvfølge, kan man tilføje.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Annonce