Annonce
Odense

Bil brudt op ved stort indkøbscenter

P-pladsen ved Rosengårdcentret har med mellemrum besøg af indbrudstyve, der bryder ind i bilerne. I torsdags skete det igen. Arkivfoto: Michael Bager

Med mellemrum er tyve, der bryder ind i biler, på spil rundt omkring i byen. Og torsdag eftermiddag gik det ud over en bilejer, der fik opbrudt sin limegrønne Ford Ka, mens den holdt parkeret ved Rosengårdcentret.

Mellem klokken 16 og 17.45 knuste en ukendt gerningsmand en siderude i venstre fordør. Det gav vedkommende mulighed for at stjæle en sort Hummel-sportstaske, der indeholdt en computer med oplader samt en pengepung. Tyveriet blev først anmeldt til politiet lørdag formiddag og kan måske tjene til skræk og advarsel for andre, der i denne tid skal ud og handle i deres bil.

For som udgangspunkt får man ikke af forsikringen dækket de ting, der ligger frit tilgængelige i bilens kabine, hvis uheldet er ude. Derfor er det værd at huske det gamle råd: Tøm bilen før tyven gør det. Særligt p-pladsen ved Rosengårdcentret har i perioder været voldsomt plaget af indbrud i biler og tyverier. (oms)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Antallet af indlagte falder: Her er de nyeste corona-tal for Fyn og Syddanmark

Debat

April 1960: Brand på Anderupgaard

Assens

To forklaringer bag: Ældre takker nej til hjemmehjælp i corona-krisen

Annonce