Annonce
Odense

Bil brudt op ved stort indkøbscenter

P-pladsen ved Rosengårdcentret har med mellemrum besøg af indbrudstyve, der bryder ind i bilerne. I torsdags skete det igen. Arkivfoto: Michael Bager

Med mellemrum er tyve, der bryder ind i biler, på spil rundt omkring i byen. Og torsdag eftermiddag gik det ud over en bilejer, der fik opbrudt sin limegrønne Ford Ka, mens den holdt parkeret ved Rosengårdcentret.

Mellem klokken 16 og 17.45 knuste en ukendt gerningsmand en siderude i venstre fordør. Det gav vedkommende mulighed for at stjæle en sort Hummel-sportstaske, der indeholdt en computer med oplader samt en pengepung. Tyveriet blev først anmeldt til politiet lørdag formiddag og kan måske tjene til skræk og advarsel for andre, der i denne tid skal ud og handle i deres bil.

For som udgangspunkt får man ikke af forsikringen dækket de ting, der ligger frit tilgængelige i bilens kabine, hvis uheldet er ude. Derfor er det værd at huske det gamle råd: Tøm bilen før tyven gør det. Særligt p-pladsen ved Rosengårdcentret har i perioder været voldsomt plaget af indbrud i biler og tyverier. (oms)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Opsang til regeringen: Det haster med at afværge trængsel på Lillebælt

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1995: Mand anholdt for ni sexoverfald i Odense

1995 Kriminalpolitiet anholdt kort før kl. 21 i aftes en 37-årig mand fra Odense, som foreløbig mistænkes for at være gerningsmand til ni sexoverfald på kvinder i Odense. Manden, der havde set tv sammen med nogle bekendte, ringende ved 19.30-tiden selv til politiet og fortalte, at det var ham, der onsdag cyklede ind i en 17-årig skolepige på cykelstien bag Haustrups Fabrikker. Han havde genkendt sig selv efter det signalement, som TV 2 havde sendt ud i Nyhederne kl. 19. Den 37-årige tilstod, at det var ham, der havde påkørt den 17-årige pige, men at der var tale om et færdselsuheld. Ifølge pigens forklaring havde den anholdte indhentet og væltet hende på cykelstien men stak af, da hun skreg op. 1970 De to unge odenseanere Peter Sindberg og Bjarne Hildebrandt, der stod som arrangører af beatkoncerten med Jethro Tull i Fyens Forum i fredags, præsenterer en ny koncert allerede på lørdag med den københavnske trio Young Flowers og guitaristen Peter Thorup, der er tidligere medlem af gruppen Beefeaters. Efter forhandling med teaterchef Kai Wilton gennemføres koncerten på Odense Teater som en ”Midnight Session”, der begynder kl. 23.30 og foruden Young Flowers også byder på Otte Franckers kvartet. I øvrigt ligger det nu fast, at den engelske beatgruppe Procul Harum giver koncert i Odense den 19. februar. Koncerten arrangeres i samarbejde med impressario Steen Wittrock. 1945 I Middelfart udviklede der sig rene skandalescener, da kommunen i går åbnede for salget af de kommunale tørvereserver. Praktisk talt alle husstande i byen søgte at sikre sig de tre sække med 40 kilo tørv, som der kunne udleveres, og der opstod vildt slagsmål for at komme frem til udleveringsstedet. Den voldsomme tilstrømning kom helt bag på kæmnerkontoret, der inden for et angivet tidsrum havde åbent for salget. Kvinder og mænd i hundredvis løb storm mod rådhuset, og i løbet af få øjeblikke var alt kaos med råb og skrig fra menneskemængden, hvor der blev puffet og slået med knytnæver. En dame besvimede og en mand fik sin hånd så stærkt læderet, at han måtte under lægehandling.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];