Annonce
Sport

Bielefeld bekræfter Edmundsson-skifte

Jóan Símun Edmundsson er bekræftet skiftet til Arminia Bielefeld. Foto: Henninger Bagger

Arminia Bielefeld har skrevet kontrakt med OB's færing

FODBOLD: 2. Bundesligaklubben Arminia Bielefeld har bekræftet Sport Fyns historie fra sidste uge om, at OB's færing Jóan Símun Edmundsson fra den kommende sæson spiller for "die Ostwestfalen".

Det sker på klubbens hjemmeside.

- Siden Edmundsson i januar 2016 var til prøvetræning hos os, har vi fulgt hans udvikling ganske nøje og har hele tiden haft kontakt. Allerede dengang dannede vi os et godt billede af ham, og nu var muligheden for at hente ham, og vi glæder os over, at han fra den kommende sæson skal spille for Arminia Bielefeld, siger forretningsfører Samir Arabi til hjemmesiden.

Her er Jóan Símun Edmundsson citeret for at sige følgende om sit skifte.

- Jeg er meget lykkelig over at få lov til at spille for en traditionsklub som Arminia Bielefeld. Jeg ville ubetinget gerne tage skridtet til Tyskland og den meget stærke liga. Allerede for to et halvt år fik jeg ved prøvetræningen et godt indtryk af klubben og jeg kan næsten ikke vente på, at den nye sæson begynder, siger færingen til Bielefelds hjemmeside.

Jóan Símun Edmundsson var hverken med OB's Superligahold i Haderslev eller på klubbens reservehold mod FCK mandag.

Ifølge Bielefelds hjemmeside er kontrakten med Edmundsson frem til sommeren 2020, men der er optioner på yderligere et år erfarer Sport Fyn.

Annonce

Brødtekst

Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Lysende græskar på skovstien

Leder For abonnenter

Regler må stoppe elløbehjul-rod

’Elløbehjul roder i bybilledet’. ’Elløbehjul kører for hurtigt der, hvor der er mange mennesker’. Sådan lød det i min radio i anledning af, at transportminister Benny Engelbrecht mandag holdt møde med de kommuner – deriblandt Odense - hvor det i dag er lovligt at køre på elløbehjul, og hvor elløbehjulene i dag fylder alt for meget i bybilledet på den kedelige måde. Både når de er i brug, og når de ikke er. Men radioværten kunne næsten ikke sige det mere forkert. Hvis et elløbehjul – som oftest ligger og – flyder et sted på gaden, så er det, fordi den person, der senest har brugt det, bare har smidt det. Uden så mange andre hensyn end at det lige passede mig bedst der. Og hvis der er for meget fart på elløbehjulet, så skyldes det udelukkende den, der styrer tempoet. For selvom elløbehjul er smarte, sjove og et godt alternativ til flere biler på vejene, så kan de hverken flytte sig fra et sted fra et andet eller sætte farten uden hjælp fra et menneske. Ansvaret for det rod, som er opstået i kølvandet på lovliggørelsen af elløbehjulene, ligger kun ét sted: Hos dem, der bruger dem. Det er derfor, der er opstået et behov for regler. Fordi tankeløsheden og fraværet af hensyntagen lever for godt hos nogle af dem, der bruger elløbehjulene. Vi skal alle sammen være her og kunne færdes sikkert i trafikken. Så det er mit ansvar, at jeg kigger mig for, inden jeg går over en vej – at jeg ikke bare træder ud i forventning om, at de hjulede trafikanter standser. Det er mit ansvar, at jeg sætter min cykel i et stativ eller i det mindste parkerer den, så den fylder mindst muligt på et fortov, fordi jeg lige skal hente et par bukser, en fløderand eller fire tallerkener. Og det er mit ansvar, at jeg ikke parkerer min bil foran en ud- eller indkørsel, så jeg spærrer vejen for andre. Men nogle brugerne af elløbehjul er ikke det ansvar voksent eller bevidst, og så må der regler til. Og sanktioner til dem, der ikke kan finde ud af at følge dem. Selvom det ville været meget nemmere, hvis vi bare ryddede op efter os selv og tog hensyn til andre.

Annonce