Annonce
Middelfart

Biblioteket gør klar til ny sæson med læsecaféer

På biblioteket på KulturØen lægger alle læsecaféer op til et af efterårets mange arrangementer. PR foto

Middelfart Kommune: I efterårsmånederne er gode bøger og varm kaffe en god kombination. Derfor inviterer bibliotekerne i Ejby, Nørre Aaby og Middelfart igen til åbne læsecaféer. De er gratis og ikke kræver tilmelding. Der er både nyt og gammelt, dansk og udenlandsk litteratur på programmet.

På Ejby Bibliotek er det Maria Guldager Rasmussen, der har udvalgt bøgerne til efterårets læsecaféer. Det foregår tirsdag 24. september, tirsdag 29. oktober og tirsdag 26. november. Alle dage kl. 11-12.

På Nørre Aaby Bibliotek tager Birgitte Juhl imod, når der i løbet af dette efterår skal læses tre romaner. Det foregår torsdag 26. september, torsdag 31. oktober og torsdag 28. november. Alle dage kl. 11-12.

På Biblioteket på KulturØen er der åben læsecafé onsdag 14. august, onsdag 11. september, tirsdag 1. oktober, onsdag 30. oktober, tirsdag 19. november og onsdag 4. december. Alle dage kl. 11-12.

Bibliotekerne skaffer de bøger, der skal læses. Tilmelding er ikke nødvendig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense For abonnenter

Testkørsler på vej: På én strækning især vil der snart køre letbanetog

Annonce