Annonce
Kerteminde

Bib-box åbner i Munkebo 18. maj

Bib-boxen er en 27 kubikmeter stor container, indrettet som et mini-bibliotek. Foto: Anne Mejlhede

Munkebo: - Du kan låne og aflevere bøger i Munkebo, mens biblioteket holder lukket under ombygning, lyder det i en pressemeddelelse fra Kerteminde Bibliotekerne.

Bib-boxen er en 27 kubikmeter stor container, indrettet som et mini-bibliotek. I containeren er der etableret en af de velkendte automater fra Munkebo Bibliotek til udlån og aflevering af biblioteksmaterialer. Derudover er der et mindre udvalg af voksen- og børnebøger, heraf en del nyindkøbte. Det er også muligt at hente reserverede materialer i Bib-boxen. Åbningstiderne bliver de samme som på Munkebo Bibliotek med betjening. Der vil ikke være mulighed for selvbetjening i ydertidspunkterne. I åbningstiden er der bibliotekspersonale tilstede.

Som følge af corona–situationen skal de gældende retningslinjer for at holde afstand og god håndhygiejne naturligvis også overholdes i BibBoxen. Der er håndsprit til rådighed, og der må maksimalt være to personer i containeren ad gangen, da der skal holdes anbefalet god afstand til hinanden.

- Vi ses fra mandag 18. maj på Mosevangen 2 foran Munkebo Idrætscenter i Munkebo, lyder det fra bibliotekspersonalet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce