Annonce
Nordfyn

Bettina væltede på cykel i morgentrafikken: - Hvorfor hjalp folk mig ikke?

Det er ikke mere end få uger siden, at Bettina Møller Rasmussen selv sprang til for at hjælpe, da en ældre kvinde faldt. Da hun fredag morgen væltede på cykel ved indkørslen til Netto (billedet), tilbød ingen at hjælpe hende. Foto: Henrik Larsen
Fredag morgen væltede Bettina Møller Rasmussen på cykel ved Netto i Bogense. Varerne faldt ud, og hun lå på jorden, uden at de forbipasserende bilister kom hende til undsætning.
Annonce

Bogense: Bettina Møller Rasmussen var en af de cyklister, som fredag morgen blev snydt af det lumske vejrfænomen, der går under navnet sort is og opstår, når der dannes en usynlig hinde af is på kørebanen.

På vej op for at se sin datter optræde i et teaterstykke på Bogense Skole gjorde hun et ærinde i Netto. På vej derfra gik det imidlertid galt. Ved udkørslen fra supermarkedet gled cyklen. Der, hvor der med træplanker er etableret en overkørsel over Bybækken.

- Jeg vidste godt, at der var glat, men alligevel skred hjulene væk under mig.

Hun væltede, og varene væltede ud af posen og ned på vejen.

- Jeg faldt og lå nede på jorden i fuld længde, fortæller hun.

På det tidspunkt, mellem 8.10-8.15, er der gang i morgentrafikken. En del bilister er på vej til arbejde, mens andre kører deres børn i skole, Bogense Skole ligger tæt på Netto. Det var synligt for enhver, hvad der var sket. Cyklen lå på jorden. Der lå en kvinde på jorden. Der lå varer spredt rundt omkring.

Annonce

Kom til skade

Derfor undrer Betinna Møller Rasmussen sig også over, skal hun formulere det blidt, at ingen bilister fandt anledning til at stoppe og spørge, om hun var okay, og om de skulle hjælpe.

- Der var mindst fire bilister, som kørte forbi og lod som ingenting, fortæller hun.

Da hun havde samlet sig efter uheldet og skulle til at samle varerne sammen, lagde hun mærke til, at en bilist, der havde holdt inde på Nettos parkeringsplads, også bare kørte forbi og videre ud på vejen.

- Jeg forstår ikke, at ingen standsede for at hjælpe mig. Det, synes jeg, burde være naturligt at gøre.

Ved uheldet slog Betinna Møller Rasmussen sit hoved, sin ene arm og sin hofte. Men heldigvis ikke alvorligt, og fredag eftermiddag var hun klar til, igen på cykel, at hente sine børn fra skole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Odense

Ren bonus for politiet: Mand anholdt med 36 poser hash efter påkørsel af betonklods

Annonce