Annonce
Assens

Bettina får takeaway fra både Aarup, Fjelsted og Røjle: - Vi har fundet det meste på Facebook

Bettina Olsen Dinesen fra Aarup har købt lokal takeaway flere gange under coronakrisen. Privatfoto
Bettina Olsen Dinesen er blevet trukket ud som den niende vinder af Fyens Stiftstidendes kampagne, "Sæt pris på din by".
Annonce

Aarup/Fyn: Bettina Olsen Dinesen fra Aarup har gjort en dyd ud af at støtte flere lokale takeaway-steder under coronakrisen.

Senest har hun fået aftensmad fra Fjelsted Forsamlingshus, hvor menuen stod på svinekam, flødekartofler og islagkage. Og den var "absolut" at anbefale, lyder det fra Bettina Olsen Dinesen.

- Det var første gang, vi købte fra dem. Vi har også prøvet fra vores egen Hotel Aarup Kro, og næste lørdag skal vi prøve fra Røjle Forsamlingshus, siger hun.

Bettina Olsen Dinesen blev den niende vinder i Fyens Stiftstidendes butikskampagne, hvor vi belønner fynboer, der har gjort lokale køb og fortalt os om dem. Derfor modtager hun fire billetter til Odense Zoo.

Dem vil hun give til sin søn og svigerdatter og deres tre børn, så de allesammen kan tage en familietur, når det bliver muligt.

Sæt pris på din by - sådan gør du

Fyens Stiftstidende udlodder hver dag en præmie til en borger, der har lagt penge hos en forretning og på den måde støttet butikslivet under coronakrisen.

  • Skriv i kommentarfeltet til artiklen på Fyens.dk eller på Facebook, hvor du har handlet i dag - vi har brug for butiksnavn, by og beløb.
  • Vi opfordrer til, at du handler lokalt - online - for at beskytte dig mod smitte. Tag hånd om hygiejnen og følg myndighedernes råd, hvis du handler fysisk.
  • Du skal skrive til os inden midnat for at deltage i lodtrækningen om dagens præmie.
  • Du kan deltage med lige så mange køb, du vil, så længe købet er foretaget i dag.

Vi trækker lod om præmier på hverdage.

Vi trækker lod blandt alle kommentarer – vinderen får direkte besked.

Bliver dit lod trukket ud, beder vi dig dokumentere dit køb i form af en bon eller en overførsel senest fem dage efter, du har fået besked.

"Vi beder dig ikke om at gå amok i forbrug. Vi opfordrer til, at du handler lokalt og så normalt, som det er muligt i en unormal tid. Og vi gør det, fordi vi vil det bedste for vores lokalsamfund og for fynboerne, hvad enten man bor i Odense, Bogense, Middelfart eller Faaborg."

- Poul Kjærgaard, Chefredaktør Fyens Stiftstidende

Annonce

Har ledt på Facebook

Bettina Olsen Dinesen har især brugt sociale medier til at finde inspiration til, hvilke butikker eller spisesteder hun har villet støtte i den seneste tid.

- Vi har fundet det meste af det på Facebook, hvor vi kan se, at folk har slået noget op, siger hun og fortsætter:

- Vi støtter flere forskellige steder. Det behøver ikke være lokalt i Aarup.

Bettina Olsen Dinesen roser samtidig avisens kampagneinitiativ, der skal hjælpe de handelsdrivende.

- Jeg synes, det er super godt, at der kommer mere fokus på det, siger hun og tilføjer, at hun også har bidt mærke i, at mange fynboer er gode til at bakke op om deres lokale butikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce