Annoncørbetalt indhold

Betaler du for meget for dit internet? Se, hvem der er billigst lige nu!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Synes du, at den månedlige regning fra din internetudbyder er lige lovlig høj, eller har du bare overvejet at se, om du kan finde en, der er endnu billigere? Så kan du jo finde det billigste internet lige nu og her og se, om det ikke skulle være billigere end det internetabonnement, som du sidder med lige nu. De billigste internetabonnementer ligger lige nu på 199 kroner per måned, hvoraf et af de dyreste ligger på 350 kroner per måned, og faktisk er der ikke altid forskel på hastigheden!

Der kan således være rigtig mange penge at spare, hvis du skifter til et billigere internetabonnement. Det betyder dog ikke, at du behøver at skifte udbyder, hvis du er glad og tilfreds med den, du allerede har, men måske andre har et billigere abonnement, der passer din pengepung meget bedre?

Annonce

Et godt tip herfra er også at kigge efter tilbud. Mange internetudbydere tilbyder nemlig gratis oprettelse eller halv pris de første tre måneder, hvis du køber et internetabonnement hos dem. Vær dog opmærksom på, at prisen derefter stiger, så vælg altid et abonnement, som du også har råd til efter stigningen.

Er du dog ikke bange for at skifte internetudbyder relativt ofte, kan du faktisk springe fra udbyder til udbyder, da du typisk ”kun” er bundet i seks måneder. Så hvis du får de førte tre måneder gratis og efter seks måneder skifter til en ny udbyder, hvor du også får en måned eller tre gratis, så kan du faktisk få internet rigtig billigt, hvis du altså kan acceptere besværet ved at skifte hvert halve år og dermed være en slags internet-normade.

Få et billigt internetabonnement ved at udregne dit behov for hastighed

Når du vælger dit nye, billige internetabonnement, skal du selvfølgelig tage højde for en række ting. Det nytter for eksempel ikke at vælge det billigste abonnement, hvis det har for lav hastighed i forhold til dit forbrug.

Derfor er det første, du bør gøre, at finde ud af, hvor megen hastighed du reelt har brug for. Bor du alene og streamer sjældent serier eller film, har du ikke brug for særlig høj hastighed, og du kan med fordel finde et meget billigt abonnement på internet med lav hastighed – ingen grund til at betale for meget!

Dog er der nok rigtig mange af os, der streamer både film og serier, og måske du heller ikke bor alene. Måske I er en familie, hvor alle har hver deres computer, og alle streamer film og serier på samme tid eller spiller spil over nettet, der alle trækker en del data. Så er det rigtig vigtigt, at du finder et internetabonnement med høj hastighed, der kan trække hele familiens forbrug – medmindre du gerne vil gøre dig rigtig upopulær blandt familiens storforbrugere.

Annonce

Gode tommelfingerregler, når du kigger på internetpriser

Inden du stormer ud og køber det første og det billigste internet, er det en rigtig god ide at kigge på flere ting inden.

For eksempel er det en god ide at kigge på den reelle hastighed og den leverede hastighed. Det betyder, at mange internetudbydere reklamerer med en hastighed, der for eksempel er op til 50 Mbit, men du vil faktisk kunne risikere, at den leverede hastighed er lavere, både fordi hastigheden bare ikke er som reklameret, men også fordi der forsvinder en del, når du tilslutter via en wifi-router. Du kan læse mere om dine rettigheder når du køber bredbånd hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Derudover skal du se på, hvor meget der er inkluderet i prisen. Tjek altid, om prisen både indeholder udstyr, levering og en eventuel installering. Hvis prisen ikke indeholder disse omkostninger, er det en god ide at kigge på, hvor meget disse omkostninger vil koste dig, så prisen ikke pludselig bliver alt for høj til dit budget.

Det er også rigtig vigtigt at vælge den rigtige teknologi – det vil sige, at du skal vælge et internetudstyr, der passer til de stik, der er hjemme hos dig.

Sidst, men ikke mindst, er det også en rigtig god ide at finde ud af, om internetudbyderen giver dig mulighed for at opgradere eller nedgradere. Hvis du har fået nyt internetabonnement, og hastigheden enten er for lav, eller du simpelthen ikke har brug for for eksempel 50 Mbit, er det smart, hvis udbyderen giver dig mulighed for at opgradere eller nedgradere, så du ikke skal ud at investere i nyt internetudstyr eller skifte udbyder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.