Annonce
Middelfart

Bestyrelsesformand svarer på læsers spørgsmål om havnearbejde: - Det er almindelig vedligeholdelse

På billedet ses tidligere havnemester Knud Larsen (tv) og tidligere formand for Strib Bådehavn Søren Johansen (th) under renovationen af Strib Bådehavn i 2013. Det nuværende arbejder handler om almen vedligeholdelse af havnen. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Læser Christian Lemvigh har undret sig over, hvad arbejdet på Strib Bådehavn går ud på. Det har vi spurgt bestyrelsesformanden om.

Strib: På det seneste er der sket ting og sager på Strib Bådehavn. Havnen har løbende været besøgt af store maskiner, der har sørget for, at en bådebro er blevet revet ned, at nye jernpæle er blevet hamret i, og at en række store sten har fundet en plads på havnen.

Arbejdet har fået stribonit Christian Lemvigh til at henvende sig til avisen med en undren:

Hvad går arbejdet egentlig ud på?

Det spørgsmål har vi stillet videre til bestyrelsesformand for Strib Bådehavn, Johannes Prahl, der forklarer, at der er tale om almindelig årsdrift og vedligeholdelse af havnen.

- Den bro, der er blevet revet ned, bygges op igen. Den var simpelthen rådnet op, så der bliver bygget en ny op magen til, forklarer han.

Også de nye sten er en del af reparationsarbejdet. Stenlaget skal reparere det tidligere glas, der var gået i stykker.

Det er Strib Bådehavn, der står for arbejdet, og vedligeholdelsen startede kort efter jul, hvor først den gamle bro blev revet ned. Men den nye lader vente en smule på sig, nu hvor vinteren har slået rod, og entreprenøren har andre opgaver. Men i foråret regner formanden med at komme i mål.

- Det skal være færdig senest den 1. maj - og gerne før, forklarer Johannes Prahl og tilføjer:

- Jeg regner med, at entreprenøren går i gang i begyndelsen af marts, og så laver resten af det færdig i april. Så det vil være deromkring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce