Annonce
Baglandet

Bestyrelsen i GFH genvalgt

Pænt pyntede borde til GFH's generalforsamling d. 22. februar

Torsdag d. 22. februar var der generalforsamling i GFH - Gymnastikforeningen Fjelsted Harndrup i aulaen på Fjelsted-Harndrup skole. En hyggelig en af slagsen, hvor der efter den formelle del af aftenen var rejseforedrag og lidt godt at spise.

Aftenens forløb:

Lars Djernæs blev valgt som dirigent (faktisk er det i år 20. gang Lars har været dirigent ved GFH's generalforsamling).

GFH's formand Charlotte Tubæk aflagde formandens beretning, blandt andet med stor ros til instruktører, hjælpere og ale de andre frivillige - uden dem ingen GFH!

Kim Krogh fremlagde et fint regnskab for 2017 samt budget for 2018 med uændrede kontingenter. Begge dele blev godkendt.

Valg til bestyrelse var ganske udramatisk - det blev til genvalg til alle, der var på valg. Bestyrelsen har siden konstitueret sig og alle poster er uændrede - sammensætning og kontaktinfo kan ses på www.gymfh.dk.

Maden til generalforsamlingen var som vanligt organiseret af Lillian Henriksen og med Helge Iversens hjemmebagte brød.

Til sidst et spændende foredrag af Bo Busk, der de sidste 12 år har været leder af det internationale akademi på Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Bo fortalte om rejser, gymnastik, GFH (Bo har en fortid i foreningen) og havde et afsluttende budskab som en del af begrundelsen for, at rejse med sin familie: “børn kan ikke genudsendes”.

En rigtig god foreningsaften!

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

En livsingrediens, du ikke må f**** med

Det var blevet mørkt, da de to ladvogne endelig kørte afsted - fyldt med alskens indbo. Stumtjeneren, skænken, lænestolen og alt det andet habbengut, der vidnede om, at et liv engang var blevet levet med tingene. Huset, som tingene kom fra, var lige så mørk som aftenen. Jeg har set husets to gamle beboere mange gange. Sludret med dem om campingvognen, ferien sydpå og julefrokosten i pensionistklubben. Om længslen efter besøgene, der pludselig stoppede – og sorgen over det. ”Hvorfor?”, hang altid tungt i luften. En dag var kvinden væk. Demensen havde taget hende, sagde nogle. Længe efter konen forsvandt, så jeg manden gå alene frem og tilbage på vejen. Han så fortabt og trist ud. Ensom. I stedet for at tage kontakt til den gamle mand, begyndte jeg at ”gemme” mig, når jeg så ham. Bag min telefon, mit pandehår eller mælken, der i raketfart skulle på køl. For jeg har jo virkelig travlt, ikk’? Åbenbart alt for meget om ørerne til at give den gamle mand fem minutter af min tid (for hvad nu, hvis han, ligesom Fakta, gerne ville have, at jeg blev lidt længere?). Dét var der altså ikke tid tid. Nu er manden også væk. Det har han været et godt stykke tid. Jeg har taget mig selv i at hold øje med, om han kom forbi min vindue. Det gjorde han ikke. Mon han er død lige som livet i huset? Er han kommet på plejehjem? Er der overhovedet andre end mig, der har bemærket, at han er væk? Jeg ville ønske, at jeg kunne spole tiden tilbage. At jeg havde taget hovedet ud af r**** og talt med min næsten nabo, som jeg gjorde for år tilbage. For hvad er egentlig mere vigtigt end, at vi ser hinanden og tager os tid til hinanden? Relationer er det vigtigste i verden. Det er dem, der er med til at holde ensomheden fra døren. Relationer får os til at føle os i live. Studier viser faktisk, at det skærer år af vores levetid, hvis vi ikke er en del af relationer. Det tomme hus og møblerne på vognenes lad fik mig for alvor til at vende blikket mod en af mine relationer, hvor mørket er ved at falde på. Det fik mit til at tænke på, hvordan tid er en livsingrediens, vi ikke må f**** med. En dag har vi ikke mere tid at give af. Vi skal sænke farten og lade være med at spilde tiden på at brokke os over vejret eller lørdagens genudsendelser på tv. Tidsspilde er det også at bære nag, være vrede over fortiden, at kæmpe for at få ret eller for at ændre andre. Vi skal give hinanden vores (nu)tid. Være sammen med de mennesker, vi holder af. Tale med hinanden – naboen, forældre, kassedamen, ens børn, taxichaufføren, venner. Give hinanden kys, kram og komplimenter. Hver dag. Dét er en god måde at bruge tiden på.

Annonce