Annonce
Faaborg-Midtfyn

Bestseller på film: Ghita Nørby og Sofie Gråbøl filmer på Nakkebølle

Ane Riels bestseller Harpiks filmatiseres på Sydfyn

Annonce

Med investering fra FilmFyn filmatiseres den anmelderroste, psykologiske thriller "Harpiks" i fynske rammer - primært i og omkring Nakkebølle i Faaborg-Midtfyn Kommune. Det fortæller FilmFyn i en pressemeddelelse.

Blot tre år efter udgivelsen af Ane Riels prisbelønnede danske bestseller Harpiks, kan Zentropa og Adomeit Film i dag offentliggøre, at den nu bliver til en stjernebesat psykologisk thriller med navne som Peter Plaugborg, Amanda Collin, Ghita Nørby, Sofie Gråbøl og det unge stortalent Vivelill Søgaard på rollelisten.

Harpiks produceres af Zentropa og Adomeit Film og instrueres af Daniel Borgman, som også arbejdede på Fyn med sin sidste film "At elske Pia", der blev optaget på Langeland.

Filmen har i den seneste måned været i gang med optagelser primært i Faaborg-Midtfyn Kommune, hvor filmholdet blandt andet anvender studier i Fjællebroen og andre naturskønne locations.

Harpiks er en nervepirrende psykologisk thriller om kærlighed, loyalitet og omsorg. 13-årige Liv - spillet af det unge stortalent Vivelill Søgaard Holm - lever en isoleret tilværelse med sin familie. Afskærmet fra civilisationen lever de i et med naturen, men under overfladen lurer forfaldet som omverdenen rykker tættere på. Det trygge paradis står for fald, og Liv skal opdage en helt ny verden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce