Annoncørbetalt indhold

Bestil flybilletter til når verden åbner igen

Annonce

Denne artikel er sponsoreret.

For mange var det en stor ærgrelse at læse, at myndighederne anbefalede, at man ikke tog ud at rejse i foråret grundet udbredelsen af coronavirus og sygdommen covid-19. Og ser man på, hvordan virusset har spredt sig, så ser det også ud til, at den udenlandske sommerferie må udsættes til et senere tidspunkt.

Men selv om det meste af verdenen - inklusiv vores eget Danmark - i skrivende stund er lukket ned grundet coronavirus, så er vi efterhånden nået så langt ind i pandemien, at det nu er muligt at se lys for enden af tunnelen.

Således er der flere, som tør at bestille rejser til udlandet, dog med det forbehold at afrejsedatoen først ligger omkring efterårsferien eller senere hen. Find billige flybilletter her og vær klar til at tage af sted, når grænserne atter bliver åbnet.

Nu er der råd til at kigge fremad

For mange danskere er den udenlandske ferie en højhellig tradition næsten på lige fod med juleaften. Det er her, at familien samles og skaber nye minder, så der er masser af gode historier at fortælle, når der igen står arbejde og skole på skemaet.

Derfor var der også mange, som blev skuffede, da de fandt ud af, at Danmarks grænser blev lukket. For ikke blot er rejsen aflyst, men mange gik også med bekymringer om, hvorvidt de nu fik refunderet pengene for rejsen, eller om de penge skal ses som værende tabte.

Men eftersom mange lande nu har fået virusset under kontrol, og man kan læse om, at antallet af inficerede daler, så er der plads til, at man kan kigge frem ad og genfinde rejseglæden. Man skal dog ikke forvente at komme ud at rejse denne sommer, da pandemien højst sandsynligt stadig vil rasere på dette tidspunkt med den konsekvens, at det ville være for uforsvarligt at tage af sted. Men kigger vi hen mod efteråret, kunne udsigten til udenlandske eventyr se meget lovende ud.

Læg rejsen i efterårsferien

Nu hvor mange går glip af en sommerferie i udlandet, så har man den fordel, at den danske sommer kan være ganske rar, når vejrguderne tillader det. Derfor kan man overveje, om man måske hellere skal planlægge sin rejse om efteråret, så man for en stund kan skifte regn, blæst og kulde ud med solskin og varme under eksotiske himmelstrøg.

Landene omkring Middelhavet byder for eksempel altid på dejlige temperaturer, hvorfor Tyrkiet kunne være et oplagt rejsemål i en efterårsferie. Tyrkiet er da også kendt for sine mange resorts, hvor der både er noget til børnefamilier og par, som rejser uden børn.

Alternativt kunne man også kigge længere væk og rette blikket mod Sydøstasiens mange lande, hvor efteråret er starten på den ”tørre” sæson, så man slipper for monsunregnen, som altid kommer i juni, juli og august. Lande som Viet Nam, Thailand og Cambodia er besøg værd, hvis man er på udkig efter høje temperaturer, et venligt folkefærd og gode priser på hotelophold, mad og aktiviteter. Det dyreste er oftest flybilletten, men kan man se udover det, kan man få en oplevelse for livet, uden at man vælter budgettet.

Denne artikel er sponsoreret af travelmarket.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.