Annonce
Sydfyn

Best of Svendborg 2019 er skudt i gang: Dem, der stemmer, bestemmer

Best of Svendborg 2019 slutter med en prisfest, som ligesom sidste år holdes på Hotel Svendborg lørdag den 16. november. Arkivfoto: Knud Mortensen
For andet år i træk vil Best of Svendborg hylde Svendborgs butikker, virksomheder og ildsjæle. Og nu er er åben for indstillingerne i årets 13 kategorier, hvilket du kan læse mere om på uas.dk

Svendborg: Prisfesten Best of Svendborg 2019 er i fuld gang - og du kan allerede nu gå ind på Ugeavisen Svendborgs hjemmeside, uas.dk, og indstille dem, du synes fortjener en hyldest og en statuette.

Best of Svendborg er skabt for at give et skulderklap til de personer, butikker og virksomheder, der gør noget ekstra. Og det er vigtigt, pointerer salgschef for Ugeavisen Svendborg Mogens Balle.

- Best of Svendborg er en hyldest til dem, der gør noget ekstra. En hyldest til de butikker, der ikke bare forventer, at kunderne kommer ind ad døren, men som gør en ekstra indsats for dem. Og så er det vigtigt at få fortalt, at vi har en by, som vi er stolte af og ikke mindst nogle butikker, vi er stolte af, slår Mogens Balle fast.

Tiltaget havde præmiere sidste år, hvor knap 10.000 af Ugeavisen Svendborgs læsere indstillede byens butikker, virksomheder og ildsjæle. Da Best of Svendborg kom til den afsluttende afstemning, gav 27.268 læsere deres mening til kende.

Annonce

Priser og kategorier

Shopping til ham
Shopping til hende
Shopping til hjemmet
Motion, fitness og foreningsliv
Restauranter
Fast food/take away
Bedste caféliv
Bedste service
Bedste specialbutik
Kultur og underholdning
Velvære til krop og sjæl
Bedste erhverv
Årets ildsjæl

- Glæder os som små børn

I år skal der findes en vinder i 13 kategorier, der spænder fra årets restaurant, bedste erhverv og årets ildsjæl.

Efter den flotte opbakning sidste år, har folkene bag ugeavisen glædet sig ekstra meget til 2019-udgaven, fortæller Mogens Balle.

- Vi glæder os som små børn. Vi kan kun opfordre alle til at dele budskabet - tal med naboerne, kollegaerne og alle, der kan deltage, opfordrer han.

Sådan indstiller du

På Ugeavisen Svendborgs hjemmeside, uas.dk, kan du indstille dine kandidater i artiklen: "Best of Svendborg: Indstil dine favoritter her", hvor der ligger en indstillingsformular klar for alle kategorier.

Artiklen kan du også finde ved at gå ind på Ugeavisen Svendborgs Facebook-side.

Vi håber, du vil indstille en værdig vinder i alle kategorier, men du kan også nøjes med kun at indstille i en enkelt kategori.

Skriv navnet på den butik, virksomhed eller ildsjæl, du gerne vil indstille sammen med en kort begrundelse for, hvorfor lige netop de fortjener at vinde.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

En søndag med fitness i Korup

Klumme

Du tager fejl, Mette

Statsminister Mette Frederiksen talte i sin nytårstale for flere tvangsanbringelser af børn. Jeg er lodret uenig: Vi skal have som mål at tvangsanbringe så få børn udenfor hjemmet som muligt. Vores ambition som samfund må være at skabe gode rammer om børnene og familierne, så tvangsanbringelser bliver absolut sidste udvej. Vi har i dag to voldsomme problemer: at de allersvageste familier ikke bliver hjulpet godt nok, tidligt nok, og at det system vi anbringer børn i, ikke virker. Løsningen må for det første være at hjælpe familierne bedre, og for det andet at reparere anbringelsessystemet, så det også virker bedre. I dag går det alt for ofte galt for de anbragte børn. Halvdelen af alle unge hjemløse er tidligere anbragte. Meget få af de anbragte børn får en uddannelse. En skræmmende høj procentdel af de tidligere anbragte forsøger selvmord. Og rigtig mange anbragte børn får selv børn, der bliver anbragt. Lad os derfor fokusere på, hvordan vi undgår at anbringe børn! Man kan for eksempel støtte nybagte forældre, så de nye familier får en bedre start på livet sammen. Helt fra fødslen kan der tilknyttes socialt personale til de svageste familier, og de kan også få tid i særlige barselshuse, så en ny familie først kommer hjem, når de er parate til det. Vi skal også – under alle omstændigheder – styrke normeringen i vuggestuer og børnehaver, og have flere lærere i folkeskolen. For det er i de gode institutioner at vi dels skal opdage tidligt, når børnene ikke har det godt, og dels er i stand til at hjælpe de børn ekstra meget, der ikke har den store støtte derhjemmefra. I de tilfælde hvor det alligevel går galt, og et barn fjernes fra familien, skal vi sætte langt mere kvalificeret ind, end vi gør i dag. For eksempel med bedre plejefamilier. For eksempel med ordentlige vilkår for anbragte børn der fylder 18 år. Og absolut også med frivillige tilknyttet de anbragte børn, så de anbragte børn også har venner og mentorer, der ikke repræsenterer myndighederne. Vi vil fra radikal side gerne være med til at drøfte hvordan vi forebygger anbringelser, og hvordan vi forbedrer anbringelser. Men begge dele skal være på plads, før vi går ind i en diskussion om flere anbringelser.

Odense

Et skud tysk testosteron: For første gang i otte år har Odense Zoo atter en søløve-han

112

Mand vendte bil med anhænger på motorvejen

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];