Annonce
Debat

Besparelser. At skide i egen rede

Annonce

Lokaldebat: Når man læser i den kommunalkritiske Facebookgruppe ”Assens kommunes svigt af ældre og handicappede” og efterfølgende måske her føler sig fristet til at komme med en kommentar, så skal man passe på ikke at komme med kritik til opslag i gruppen, man risikerer nemlig at blive smidt ud af gruppen eller blive udelukket for at kunne kommentere herpå.

Ingen tvivl om at kommunens og andre udkantkommuners økonomi er meget stram med efterfølgende stramme budgetter og besparelser til følge. Men sagt lidt barskt så hjælper det ikke hele tiden at ”skide i egen rede”. Det giver kun varmen i kort tid.

I stedet burde man støtte sin kommune og de lokale politikere i kampen for en bedre og mere retfærdig udligningsreform, hvilket kun kan ske, hvis alle trækker på samme hammel frem for at bruge tiden på interne stridigheder og beskyldninger.

I starten af det nye år begynder forhandlingerne om en udligningsreform, og der er ingen tvivl om, at alle de lokale politikere uanset politisk farve gerne ser frem til en bedre og mere retfærdig udligningsreform, som kan medvirke til en bedre velfærdsøkonomi i kommunen. Stop den interne kritik af kommunen og de lokale politikere, og brug i stedet kræfterne på at støtte dem i kampen for en bedre udligningsreform til gavn for velfærdsøkonomien og vores allesammens udmærkede kommune, også selvom det for tiden kan føles som lidt op ad bakke.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce