Annonce
Debat

Besparelser. Alle børn og unge har ret til et godt liv

Lokaldebat: Skolelivet er en betydningsfuld tid i et børne- og ungeliv, uanset hvordan man er startet i livet, eller hvordan man er født ind i livet.

Pilehaveskolen er fuld af børn og unge mennesker, der har brug for helt specielle måder at blive mødt på for at kunne være med i hele livet på en glædesfuld måde. De har brug for helt specielle metoder for at kunne lære det, de nu en gang er i stand til. De har brug for mange specialuddannede fagpersoner omkring sig, der kan forstå deres helt specielle problematikker for at kunne lære, være sociale og få en følelse af at høre til og være ok, selv om de ikke passer ind i samfundet.

Mange af vores børn og unge mennesker har prøvet at være i andre tilbud, hvor de ikke passede ind i.

Vi kan alle forestille os, hvor smertefuldt det er for et menneske ikke at høre til og ikke at lykkedes. Det har fantastisk store omkostninger for det enkelte barn, og det er smertefuldt for den enkelte familie, at ens barn ikke har det godt. Det sætter dybe spor ind i familielivet, som alle risikerer at komme i mistrivsel.

Vi forældre på Pilehaveskolen frygter de kommende besparelser, og hvilke konsekvenser det har for vores børn og unge mennesker. Vi er stolte af og glade for vores skole, det høje faglige niveau og den glæde, der er mellem børn, unge og voksne.

Kære politikere, tænk Jer godt om, tænk på livet, tænk på os.

Alle børn og unge mennesker har ret til et godt liv.

Annonce
Lis Brødsted (yderst til højre) opfordrer politikerne til at sikre, at eleverne på Pilehaveskolen også fremover får den rigtige undervisning. Foto: Nina Vibe Petersen
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Læserbrev

Letbanen. Jeg kan cykle hurtigere

Læserbrev: Tim Vermund, socialdemokratisk ordfører i Odense byråd, langer ud efter letbane-kritikerne i Stiften, fordi de "ikke har sat sig ordentligt ind i tingene." Mon ikke det er jer politikere, Boye-banden og tilløberne, som mangler indsigt? Der er igangsat et milliard-projekt, som gennem flere år har plaget borgere og besøgende i Odense. Letbanen vil give et årligt tocifret millionunderskud for evigt, men der skal åbenbart rejses et (sørgeligt) monument for onkel Anker og Co. Hvorfor blev der ikke i stedet indkøbt en stak el/hybrid-busser? Sikkert til en tiendedel af letbane-show'et? Jeg bor i Odense M og arbejder på SDU. Hvis jeg skal bruge den kommende letbane, er den nærmeste station Hjallese. Det tager ca. 15 minutter på cykel at nå dertil, og på samme tid kan jeg cykle til SDU. Det samme hvis jeg skal i Bilka, Ikea, Rosengårdcentret. Hvis jeg skal til fodbold, håndbold, ishockey mv. i stadionområdet, kan jeg cykle hurtigere derud. Jeg er skatteborger i Odense og kan ikke bruge letbanen til noget. Kære politikere i Odense Byråd: I skulle have haft sat jer ind i tingene. Men stort tillykke med jeres projekt om at gøre Odense til en storby. Tænk på alle de gamle, som kunne få en tør røv og et bad, skolebørn som kunne få relevante undervisningsmaterialer, hjemløse osv.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce