Annonce
Kerteminde

Beskylder tidligere verdensmester for at være upopulær i speedwaykredse: - Det er store ord, når han ikke ved en klap om det

Formand for Munkebo Speedway Club Jan O. Pedersen synes, det er lige groft nok, når tidligere sponsor Per Jensen påstår, at Jan O. Pedersen ikke er populær i speedway-kredse. Arkivfoto: Kim Rune
- Per Jensen siger i avisen, at jeg ikke er vellidt i speedwaykredse. Det er store ord, når han ikke ved en klap om det, siger formand for Munkebo Speedway Club Jan O. Pedersen

Munkebo: - Jan O. Pedersen (formand for Munkebo Speedway Club) er ikke nogen populær person i speedway-kredse, udtalte en tidligere sponsor af baneanlægget, Per Jensen, i Fyens.dk i dag.

- Det er store ord i betragtning af, at jeg igen og igen bliver inviteret ud til speedway-begivenheder. Senest til præsentationen af en ny speedway-film og til relanceringen af banen i Vojens. Han udtaler sig om noget, han i bund og grund ikke ved en klap om, siger Jan O. Pedersen, der er tidligere Verdensmester.

- Om han kan lide mig eller ej, er hans egen sag, men han skal ikke komme med tomme påstande. Hvorfor han gør det, ved jeg ikke, for jeg har aldrig haft noget med ham at gøre, så jeg kender ham slet ikke.

Annonce

Generalforsamling onsdag aften

Det kommer Jan O. Pedersen formentlig mere ind på, når klubben onsdag aften (26. juni) mødes til en noget forsinket generalforsamling, der derfor er ekstraordinær. Den ordinære skulle have været holdt for flere måneder siden, men nu falder den altså aftenen før, byrådet skal tage stilling til, om klubben må købe baneanlægget.

- Vi blev ramt af, at vores kasserer pludseligt døde, så der var noget regnskab, vi andre skulle samle op på. Desuden blev vi i bestyrelsen enige om, at med alt det postyr, der var om banens fremtid, så var det bedst at vente, til der var noget regulært at fortælle, forklarer Jan O. Pedersen om forsinkelsen.

- Men der var nogle, der blev ved med at rykke os, så vi satte den i kalender til for to-tre uger siden. Men her var der så en, der ikke ville godkende indkaldelsen, og så blev det altså onsdag aften, der var den dag i kalenderen, vi alle kunne. Så det er helt tilfældigt, det lige falder sammen med byråds-beslutningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce