Annonce
Nyborg

Besøg af skadedyr: Meny åbner tidligst mandag

Købmand Jan Børlov (billedet) er fortsat på ferie, men kommer hjem søndag. Der er endnu ikke fanget noget skadedyr i butikken på Bøjdenvej, men der er fundet spor efter enten mus eller rotter, oplyser souschef Lars Andersen.

Nyborg/Ullerslev: De kunder, der plejer at handle i supermarkedet Meny på Bøjdenvej i Nyborg, må væbne sig med tålmodighed. Ifølge souschef Lars Andersen er der nemlig ikke udsigt til, at butikken åbner før tidligst mandag, efter at der tidligere på ugen blev fundet tegn på skadedyr.

Det er stadig uvist, hvorvidt der er tale om spor efter mus eller rotter. Men skadedyrsbekæmperne fra Mortalin er på sagen, og de skal sige god for, at det er forsvarligt at åbne igen. Det samme skal Fødevarestyrelsen, fortæller Lars Andersen.

Kiwi på Nyborgvej i Ullerslev har været lukket siden mandag, ligeledes på grund af skadedyr. Det har ikke været muligt at få oplyst, hvornår butikken åbner igen. Meldingen tidligere på ugen var, at det tidligst kunne ske lørdag.

I Kiwis presseafdeling indrømmer man nu, at det var Fødevarestyrelsen der tog kontakt til butikkens personale, ikke omvendt. Det svarer også til, hvad butikschef Susanne Axelgaard har forklaret til Fyens Stiftstidende.

Fødevarestyrelsen blev inddraget, efter at en kunde fangede en mus i butikkens vindfang. På video. Styrelsen har efterfølgende varslet et bødeforlæg i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vemmelund igen udenfor i Middelfart

Middelfart For abonnenter

Mandesex i skoven kan handle om uforløste fantasier i parforholdet: - Det kan være svært at tale med sin partner om, hvad man har lyst til

Annonce