Annonce
Jubilæum

Bent har styr på alt lige fra kritiske reservedele til saftevand

Bent K. Kristiansen kan fejre sit 25-års jubilæum i Koppers Denmark ApS fredag den 15. november.

Bent startede i 1994 som lagermedarbejder i det dengang Tarconord. Bents ansigt kan for flere læsere virke bekendt. Det kan skyldes hans tidligere virke som postbud i Nyborg og omegn.

Hans effektive virke sikrede ham ganske hurtigt ansvaret for det omfattende lager for både kritiske reservedele til procesanlæggene, diverse forbrugsstoffer samt alt fra bolte og møtrikker til kaffe og saftevand.

De senere år har Bent også kordineret aftaler med eksterne firmaer vedrørende rens af arbejdstøj, rengøring af kontorer m.m.

Med sit gode humør, imponerende hukommelse, imødekomne og altid hjælpsomme væsen er Bent en velset kollega og en højt respekteret medarbejder.

Fritiden bruges hovedsagelig på at holde styr på, sandsynligvis, Fyns største Weber-grill-samling samt på at forkæle børnebørnene.

Der holdes åbent hus på virksomhedens adresse fredag den 15. november kl. 14-16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Opsang til regeringen: Det haster med at afværge trængsel på Lillebælt

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1995: Mand anholdt for ni sexoverfald i Odense

1995 Kriminalpolitiet anholdt kort før kl. 21 i aftes en 37-årig mand fra Odense, som foreløbig mistænkes for at være gerningsmand til ni sexoverfald på kvinder i Odense. Manden, der havde set tv sammen med nogle bekendte, ringende ved 19.30-tiden selv til politiet og fortalte, at det var ham, der onsdag cyklede ind i en 17-årig skolepige på cykelstien bag Haustrups Fabrikker. Han havde genkendt sig selv efter det signalement, som TV 2 havde sendt ud i Nyhederne kl. 19. Den 37-årige tilstod, at det var ham, der havde påkørt den 17-årige pige, men at der var tale om et færdselsuheld. Ifølge pigens forklaring havde den anholdte indhentet og væltet hende på cykelstien men stak af, da hun skreg op. 1970 De to unge odenseanere Peter Sindberg og Bjarne Hildebrandt, der stod som arrangører af beatkoncerten med Jethro Tull i Fyens Forum i fredags, præsenterer en ny koncert allerede på lørdag med den københavnske trio Young Flowers og guitaristen Peter Thorup, der er tidligere medlem af gruppen Beefeaters. Efter forhandling med teaterchef Kai Wilton gennemføres koncerten på Odense Teater som en ”Midnight Session”, der begynder kl. 23.30 og foruden Young Flowers også byder på Otte Franckers kvartet. I øvrigt ligger det nu fast, at den engelske beatgruppe Procul Harum giver koncert i Odense den 19. februar. Koncerten arrangeres i samarbejde med impressario Steen Wittrock. 1945 I Middelfart udviklede der sig rene skandalescener, da kommunen i går åbnede for salget af de kommunale tørvereserver. Praktisk talt alle husstande i byen søgte at sikre sig de tre sække med 40 kilo tørv, som der kunne udleveres, og der opstod vildt slagsmål for at komme frem til udleveringsstedet. Den voldsomme tilstrømning kom helt bag på kæmnerkontoret, der inden for et angivet tidsrum havde åbent for salget. Kvinder og mænd i hundredvis løb storm mod rådhuset, og i løbet af få øjeblikke var alt kaos med råb og skrig fra menneskemængden, hvor der blev puffet og slået med knytnæver. En dame besvimede og en mand fik sin hånd så stærkt læderet, at han måtte under lægehandling.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];