Annonce
Kultur

Bendtner må droppe kæresten

Bendtners klub, Wolfsburg, sikrede sig den tyske pokalsejr. Den danske angriber var dog bænket under finalebraget.

Fodboldspilleren kunne sammen med sin klub Wolfsburg hæve trofæet som vinder af den tyske pokalfinale, men det betød afbud til kæresten.

Annonce

Lørdag hamrede fodboldklubben Wolfsburg bolden i kassen tre gange og sikrede sig dermed trofæet i det tyske finalebrag mod rivalerne fra Borussia Dortmund i klubbens 3-1 sejr.

Bendtner var bænket under hele finalekampen, men så sine holdkammerater sparke sejren hjem til Wolfsburg, og søndag fejrede hele holdet pokalfinalen med deres dedikerede fans.

- Pokalsejr. Vores fans var fantastiske til finalen og gennem hele sæsonen. Det var så fantastisk at møde jer alle sammen i dag. Havde en virkelig god dag. Respekt. Ses efter ferien, skriver begejstrede Bendtner til et billede på Instagram af sig selv stående i en åben sportsvogn klædt i Wolfburgs grønne og hvide farver og fortsætter fejringen på endnu et foto:

- Vindere. Shy og Gustavo går amok i baggrunden, skriver den 27-årige angriber til et billede i bar overkrop med pokalen i hånden med to af sine holdkammerater i baggrunden, der er mere optaget af deres mobiler.

Dermed gik Bendtner glip af det årlige forårsbal til fordel for sin og kærestens, skuespillerinden Julie Zangenberg, Rich Without Money Foundation, der samler penge til Ønskefonden.

- To inspirerende mennesker. Sammen er vi stærke. Sammen kan vi gøre en forskel. Stor TAK til de mennesker, der støttede op om Rich Without Money-Foundations årlige bal. Er ked af, jeg ikke kunne være tilstede, men med god grund, skriver Bendtner efterfulgt af et bold- og et trofæsymbol og fortsætter:

- Tro ikke, at din hjælp ikke vil blive værdsat og tænk, "det er der sikkert en masse andre, der betaler til, så det gør jeg ikke." Du kan starte. Du kan være firstmover, skriver Bendtner til billedet af sin 26-årige kæreste, der taler med Manu Sareen, der er minister for børn, ligestilling, integration og sociale forhold.

Se Bendtner fejrer sejren her:

https://instagram.com/p/3XEl1sg_pQ/?taken-by=bendtner3

https://instagram.com/p/3XFM1RA_rC/?taken-by=bendtner3

Og se Bendtner hylde Rich Without Money Foundation her: https://instagram.com/p/3XGkPPg_uX/?taken-by=bendtner3

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce