Annonce
OB

Moses Opondo kom i gang igen

Moses Opondo var tilbage på reserveholdet og slap udskadt fra en halv time på banen. Foto: Michael Bager
Moses Opondo fik halv time efter aftale, da OB's reserver tabte 4-1 i Ådalen til Randers FC.
Annonce

FODBOLD: Moses Opondos tid i OB har ikke været en dans på roser.

Den tidligere Vendsyssel-profil var ved at komme i omdrejninger i efteråret, men gik i stykker. Så var der problemer efter vinteropstarten, men han tog med til Tyrkiet, hvor han måtte udgå af en træningskamp med en skade i den modsatte lyske.

Mandag var han tilbage efter at have genoptrænet siden Tyrkiet-rejsen og efter aftale spillede han en halv time for reserveholdet. Opondo slap uskadt fra den optræden, men var dog uheldig at stå fadder til Randers' første mål efter en løs pasning på midten, som Randers slog kontra på. Senere kom gæsterne foran 2-0, inden en velspillende Max Fenger reducerede.

Fra sidelinjen berettes, at Kingsley Madu var OB's bedste på venstre kant.

Den tidligere OB'er Mathias Greve scorede til slutcifrene 4-1, mens Kasper W. Høgh lavede to andre Randers-mål og Alhadji Kamara endnu en kasse.

- Det kan da klinge lidt hult, når man taber 1-4, men jeg synes faktisk, at spillerne leverede fornuftigt på flere parametre i dag. Desværre blev vores fejl straffet benhårdt, men vi laver også fejl i dag, som vi ganske enkelt skal undgå.

- Chancefordelingen var meget lige, og vi har blandt andet to på stolperne. Men vi får ikke omsat dem, og det er jo et spørgsmål om kynisme og kvalitet, når man får muligheden, og der var de bedre end os.

OB's opstilling: Sayouba Mandé – Teitur Magnusson (Jonas Skytte, 69.), Marco Lund (Mathias Brems, 88.) Jørgen Skjelvik – Oliver Lund, Jonathan Harboe (Lasse Skøtt, 73.), Moses Opondo (Valdemar Ibsen, 33.), Kingsley Madu – Sander Svendsen (Rasmus Nissen, 66.), Mikkel Hyllegaard (Anton Stage, 73.), Max Fenger (Simon Skøtt, 78.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce