Annonce
Sport

Bekræftet: Tjekkisk midtbanespiller er skiftet til OB

Dansk fodbold har tidligere krydset Kamil Vaceks vej. Da han spillede for Sparta Prague spillede han mod William Kvist og resten af FCK i Europa League i sæsonen 2009/2010. Foto: David W Cerny

OB har forstærket sig med 31-årige Kamil Vacek. Midtbanespilleren har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2020.

Fodbold: OB fortsætter med at forstærke sig i sommerens transfervindue. Torsdag aften har klubben skrevet kontrakt med den 31-årige midtbanespiller Kamil Vacek frem til sommeren 2020, der for nylig fik ophævet sin kontrakt med polske Slask Wroclaw.

Sportsdirektør i OB Jesper Hansen glæder sig over sin nye spiller, der har sin første træning med sine nye holdkammerater fredag.

- Vi får en spiller ind, som har en masse rutine, som han kan bidrage med hos os. Han er en alsidig spiller, der kan dække flere pladser på midtbanen, og vi ser ham som en spiller, der kan tage en lederrolle og et ansvar på banen, hvor han både kan spille ind med sine egne kvaliteter og samtidig gøre sine holdkammerater bedre i kraft af sine erfaringer, siger Jesper Hansen til OB.dk

Kamil Vacek har ti landskampe i bagagen, og han har tidligere tørnet ud for klubber som israelske Maccabi Haif, polske Piast Gliwice, italienske Chievo, og tjekkiske Sparta Prag.

Annonce

Udpeget af talentspejderen

Kamil Vacek er ikke en blank lottokupon. Chefscout Ole Nielsen har haft holdt et vågent øje med tjekken, fortæller Jakob Michelsen.

- Vi forventer, at Kamil Vacek kan gøre en forskel for os. Han er meget bevægelig, teknisk dygtig og en rigtig god midtbanespiller, der dækker flere positioner. Han har masser af rutine fra sine tidligere klubber, hvor han har fået mange kampe. vi er sikre på, at han bliver en gevinst for os i de kommende sæsoner, siger Jakob Michelsen til OB.dk

OB's nyerhvervelse får trøje nummer syv.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce