Annonce
Nyborg

Bekræftet: Her er målstregen, når Tour de France rammer Nyborg

Sådan kommer ruten gennem Nyborg til at se ud i forbindelse med Tour de France i 2021. Grafik: Nyborg Kommune

Minimum 50.000 tilskuere forventes at stå klar, når tourfeltet ruller ind i Nyborg i 2021.

Nyborg: Der er lagt op til en folkefest af de helt store, når Tour de France rammer kongebyen Nyborg i 2021.

Nyheden blev bekræftet på et pressemøde torsdag formiddag, og allerede nu kan Fyens Stiftstidende løfte sløret for en række detaljer omkring den 190 kilometer lange etape fra Roskilde til Nyborg.

Målstregen bliver på Storebæltsvej tæt på McDonalds, og rytternes teambusser bliver placeret på Storebæltsvej i retning ind mod byen og videre ad Havnegade. I alt forventes mindst 50.000 personer at være samlet i Nyborg i forbindelse med det prestigefyldte løb. Heraf forventes cirka 2000 pressefolk at dække begivenheden.

Derfor vil det være nødvendigt at etablere midlertidige p-arealer udenfor centrum, fremgår det af en pressemeddelelse fra Nyborg Kommune.

2. etape af Tour de France afvikles 3. juli 2021 og forventes at slutte cirka klokken 17. Målområdet bliver lukket af dagen før cirka klokken 20. Resten af ruten i Nyborg lukkes fire timer før rytternes ankomst, det vil sige cirka klokken 13.

I et interview med TV2 efter pressemødet lagde kronprins Frederik vægt på, at han så frem til at skulle opleve afslutningen ved Storebæltsbroen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Danmark

71-årig mand anholdt for at have kørt 22-årig værnepligtig ihjel: Havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce