Annonce
Nyborg

Bekræftet: Her er målstregen, når Tour de France rammer Nyborg

Sådan kommer ruten gennem Nyborg til at se ud i forbindelse med Tour de France i 2021. Grafik: Nyborg Kommune

Minimum 50.000 tilskuere forventes at stå klar, når tourfeltet ruller ind i Nyborg i 2021.

Nyborg: Der er lagt op til en folkefest af de helt store, når Tour de France rammer kongebyen Nyborg i 2021.

Nyheden blev bekræftet på et pressemøde torsdag formiddag, og allerede nu kan Fyens Stiftstidende løfte sløret for en række detaljer omkring den 190 kilometer lange etape fra Roskilde til Nyborg.

Målstregen bliver på Storebæltsvej tæt på McDonalds, og rytternes teambusser bliver placeret på Storebæltsvej i retning ind mod byen og videre ad Havnegade. I alt forventes mindst 50.000 personer at være samlet i Nyborg i forbindelse med det prestigefyldte løb. Heraf forventes cirka 2000 pressefolk at dække begivenheden.

Derfor vil det være nødvendigt at etablere midlertidige p-arealer udenfor centrum, fremgår det af en pressemeddelelse fra Nyborg Kommune.

2. etape af Tour de France afvikles 3. juli 2021 og forventes at slutte cirka klokken 17. Målområdet bliver lukket af dagen før cirka klokken 20. Resten af ruten i Nyborg lukkes fire timer før rytternes ankomst, det vil sige cirka klokken 13.

I et interview med TV2 efter pressemødet lagde kronprins Frederik vægt på, at han så frem til at skulle opleve afslutningen ved Storebæltsbroen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kirketur og Kingo-aften

Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce