Annonce
Indland

Begynder i aften: Fem gange vejarbejde på Storebæltsbroen

Det øverste asfaltlag på højbroens østgående spor skal udskiftes - det kommer til at berøre trafikken over broen i løbet af juni og ind i juli. Arkivfoto: Michael Bager

Fem aftener og nætter i juni og juli lukkes den ene halvdel af broen for at give plads til at lægge ny asfalt i det østgående spor. Af samme grund sænkes hastighedsgrænsen på broen til 80 km/t.

Annonce

Slidlaget af asfalt på højbroen over Storebælt skal skiftes, og derfor må trafikanterne på broen i perioder nøjes med to spor i stedet for de normale fire.

Det er indersporet på den østgående del af broen, der skal have ny asfalt, og for at genere trafikken mindst muligt foregår arbejdet i løbet af fem aftener og nætter i juni og juli. Det oplyser Storebælt.dk.

Arbejdet begynder torsdag klokken 19, hvor det østgående spor på broen lukkes, og trafikken mod øst ledes ind på den nordlige del af broen allerede fra Fyn-siden. Frem til fredag klokken 8 må trafikanterne på broen derfor nøjes med en vejbane i hver retning, og hastigheden sænkes til 80 kilometer i timen.

Vejarbejdet fortsætter under de samme forhold på disse datoer:


  • Lørdag 3. juni fra klokken 14 til søndag 4. juni klokken 9.
  • Lørdag 10. juni fra klokken 15 til søndag 11. juni klokken 9.
  • Lørdag 17. juni fra klokken 16 til søndag 18. juni klokken 9.
  • Lørdag 1. juli klokken 17 til søndag 2. juli klokken 9.

Du kan få sms-opdateringer om vejarbejdet ved at sende en sms til 1231 med teksten BRO INFO.

Under arbejdet med at udskifte slidlaget i det østgående spor på højbroen over Storebælt ledes trafikken fra Fyn over i det normalt vestgående spor på broen, hvor hastighedsgrænsen bliver 80 km/t. Illustration: Storebælt.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Danmark

Fundings analyse: Læg mærke til disse tre ting ved Messerschmidts forfremmelse

Annonce