Annonce
Odense

Befærdet kryds uden lys: Lysmast torpederet af sort Mercedes

Den sorte Mercedes kommer ikke til at køre væk fra uheldsstedet af sig selv, efter at den onsdag ved 18-tiden torpederede en lysmast i krydset Hunderupvej og Tietgens Allé i Odense. Privatfoto

En Mercedes kørte ved 18-tiden ind i lysmast i stærkt befærdet kryds. Føreren blev i hast kørt væk, inden politiet kom frem.

En sort Mercedes kørte ved 18-tiden ind i en lysmast i krydset Tietgens Allé og Hunderupvej, så både lysmast og bil blev stærkt beskadigeret.

Den sorte Mercedes kom kørende ad ringvejen i vestlig retning, men af endnu ukendte årsager ramte bilen lysmasten i midten af vejen.

Ifølge Fyns Politi så vidner kort efter en BMW med flere unge med indvandrerbaggrund komme kørende, standsede og i hast fik fjernet føreren af den forulykkede bil og kørt ham væk, inden politiet nåede frem.

Bilen blev bagefter forsøgt kørt i vestlig retning, men nåede kun cirka 100 meter fra lyskrydset næsten hen til hjørnet af Tietgens Allé og Grønningen. Her holdt bilen ved 18.30-tiden sammen med en patruljevogn, så trafikanter på ringvejen skulle kante sig forbi. Flere personer var i færd med at blive afhørt.

På grund af torpederingen er der ikke lys i masterne i krydset ved Hunderupvej, og trafikanterne skal så genkalde sig teoritimerne om at huske, at så gælder højrepligten.

Cirka samtidig skete et uheld i krydset Otterupvej og Bladstrupvej i Lumby i det nordlige Odense. En bil kom kørende ad Bladstrupvej, mens en anden bil ikke overholdt sin ubetingede vigepligt. Der er ifølge vagtchefen hos Fyns Politi sket en del materiel skade, men tilsyneladende ingen personskade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce