Annonce
Nordfyn

Beethoven i Bogense Kirke

Poseidonkvartetten kan opleves spille Beethoven i Bogense Kirke.
Annonce

Bogense: I det omfang Coronakrisen har tilladt det, har man her i 2020 fejret 250-året for Ludvig van Beethoven, og nu er der igen mulighed for at høre hans musik, hvor den gør sig bedst, nemlig live med fremragende musikere og et medlevende publikum.

Tirsdag den 14. juli klokken 19.30 spiller Poseidon strygekvartetten i Bogense Kirke. De fire musikere, Jon Gjesme og Christine Enevold, violin, Magda Stevenson, bratsch og Joel Laakso, cello, har alle fine karrierer i dansk og internationalt musikliv, og deres samspil i Poseidonkvartetten har gennem de senere år placeret dem som et af vore fornemste kammerensembler.

På programmet står et af Beethovens største og vigtigste værker, strygekvartetten i a-mol opus 132. Beethovens dagligdag var i de sene år præget af modgang på mange måder, men i sine sidste værker, de sene strygekvartetter, demonstrerer den hårdtprøvede mester en forbløffende livsglæde og taknemmelighed over for tilværelsen, og opus 132 er et værk, som man bør opleve, når man får chancen.

Billetter á 50 kroner sælges ved indgangen, børn og unge under 18 år kan beholde pungen i lommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce