Annonce
Erhverv

Bedst: Torup Bakkegård kåret som årets gårdbutik

Prisen som årets gård- og specialbutik blev overrakt til Jacob Jacobsen (til venstre), der er medejer af Torup Bakkegård. Prisen blev overrakt af Niki Kamper Bønnelycke, kategorichef for Frugt og Grønt i Nemlig.com. Foto: Nemlig.com
Den familieejede gårdbutik og grøntproducent Torup Bakkegård roses af Nemlig.com for sin innovative og idérige tilgang til salg.

Sandager: - Det er jo fantastisk at vinde prisen som årets gård- og specialbutik. Vi er så glade for samarbejdet med Nemlig.com, og det er en stor ære at modtage prisen som årets gård- og specialbutik. Vi glæder os til en ny forårssæson i det kommende år, hvor vi skal sælge endnu flere grøntsager på Nemlig.com, siger Jacob Jacobsen, der er medejer af Torup Bakkegård, i en pressemeddelelse.

Torup Bakkegård, der holder til ved Sandager, er en af landets førende producenter af grøntsager, hvor der på gården produceres asparges, jordbær, kartofler, kål, løg, salater, ærter og sukkermajs, som kunderne hos Nemlig.com har stor glæde af.

Annonce

Flotte ord med på vejen

- Torup Bakkegård har i det forgangne år været en fantastisk samarbejdspartner, der har løftet omsætningen flot i samarbejde med Nemlig.com. Kvaliteten af varerne har været sublim, og Torup Bakkegård har ved flere lejligheder vist sig både at være idérig og innovativ, når det omhandler salget af varer. Derfor var der ingen tvivl om, at det var Torup Bakkegård, der i år skulle have prisen som årets gård- og specialbutik, siger Jack Enevoldsen, kategoridirektør i Nemlig.com.

Foruden Torup Bakkegård var også Simply Chocolate og Gris Lam & Co nomineret til prisen som årets gård- og specialbutik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lukket feriecenter tæt på åbning: Oprørte husejere stempler lejeaftale med feriecenter som ulovlig

Leder For abonnenter

Når borgerne sætter dagsordenen

Ikke et eneste borgerforslag er blevet stemt igennem i Folketingssalen, siden Alternativets oplæg så lyset i dag for præcis to år siden. Alligevel er idéen en succes. Hvorfor? Fordi borgerforslag har formået at skubbe til den politiske debat. Det gælder for eksempel et af de første forslag, der fik nok underskrifter til at nå i folketingssalen - dét, der handlede om at sløjfe uddannelsesloftet. Efter at være afvist på Christiansborg er det alligevel netop blevet gennemført. Det samme gælder klimaloven. Derudover har regeringen i år fremlagt to borgerdrevne forslag: et forbud mod sprøjtemidler og et om indefrosne feriepenge. Forslagene er ikke bare en aktivistisk mulighed for at sno sig gennem bureaukratiet. De er et demokratisk løft. Folketingspolitikerne har indset deres legitimitet og har allerede i efteråret besluttet at forlænge ordningen. I løbet af de første to år er der stillet så mange borgerforslag, at det svarer til et nyt hver eneste hverdag. Og selv om forslagene ikke har rykket vælgerne direkte tættere på magten, har de flyttet de folkevalgte ned på jorden og fået dem til at drøfte emner, der ellers - sandsynligvis - havde været længere tid om at stjæle dagsordenen. De har bragt politikken tættere på borgerne. At Christiansborgs ører er tunet ind på vælgernes ønsker er i tråd med tidens fokus på at give dialogen en renæssance. Borgerforslag er en nær fætter til de mange borgerhøringer, som også fynske kommuner arrangerer forud for sine nye projekter - uanset om de drejer sig om anlæggelse af nye bydele eller beplantning af klimaveje. Debatter, der både giver borgerne et større ansvar for udviklingen og lokale politikere et fingerpeg om stemningen. Det ligner en såkaldt "win-win situation", men skal succesen fortsætte, bør politikerne vise borgerne mere tillid og sende nogle af forslagene til afstemning. Hvorfor? Fordi alternativet er at borgerne frem over mister lysten til at foreslå noget som helst igen.

Nordfyn

Ungt ægtepar overtager kendt Bogense-spisested

Annonce