Annoncørbetalt indhold

Bedre sikkerhed og mere indhold med VPN

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Bogstaverne VPN står for ’Virtual Private Network’. Det er en service, der kan beskytte din online tilstedeværelse, når du browser, underholder dig eller arbejder via internettet. Du kan også læse meget mere om det i det følgende link om, hvordan du får en sikker vpn forbindelse, og hvad den kan hjælpe dig med.

Mere og andet end antivirus

Annonce

Umiddelbart kan VPN lyde som et program, der er tilsvarende et antivirus-program. Der er dog meget og andet til det, end beskyttelse med virus i forskellige former. Med VPN kan du undgå den forhindring, det kan være at rejse internationalt og samtidig anvende internettet, som man ønsker. Der forekommer nemlig ofte blokeringer landegrænser imellem, som forhindrer én i at tilgå diverse hjemmesider, streaming og indhold på nettet. Dette er også et problem, når man for eksempel hjemme i Danmark ønsker at have det samme brede udvalg af film og serier på Netflix, som der er, når man i USA tilgår streamingtjenesten.

Men en VPN kan du lade som om, at du og din computer befinder sig i et hvilket som helst andet land. Det kan du idet en VPN kan beskytte din IP-adresse, som ellers vil afsløre, hvor du befinder dig. Med en privat og beskyttet IP-adresse kan du helt selv bestemme, hvilket data andre og systemer skal kunne tilgå om dig. Og samtidig kan VPN’en lade dig vælge det land, du ønsker at give udtryk for at befinde dig i.

En beskyttet IP-adresse er en beskyttelse mod diverse vira, og er derfor under alle omstændigheder en rigtig, rigtig god idé – uanset om du streamer en masse underholdning fra internettet eller ej.

Gratis VPN

Det behøver heldigvis på ingen måde at koste en bondegård. Du kan downloade flere versioner af VPN ganske kvit og frit, uden at gå på kompromis med funktion og effektivitet. Ligesom der i dag findes helt vildt mange, overraskende gode anti-virus-programmer til nul kroner, er det samme en realitet i forbindelse med VPN. Ofte er det ligeledes udbydere af anti-virus, som også sælger eller tilbyder VPN-beskyttelse ganske gratis. Faktisk viser en hel del anmeldelser efterhånden, at brugere er mindst lige så tilfredse med de gratis versioner af VPN og anti-virus som med de programmer, der koster penge.

Der er dermed ganske mange penge at spare, hvis du hidtil ikke har benyttet gratis eller billig anti-virus eller VPN, og der er mange fordele at hente for dig allerede i dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.