Annonce
Nyborg

Bedre markedsføring af vore skønne fortidsminder uden for Nyborg

Magelund Voldsted. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Annonce

Hvad kan være bedre sådan en skøn efterårsdag end en gåtur i den østfynske natur?

Jeg begav mig ud på en skøn vandretur ved det mest spændende voldsted fra den tidlige middelalder i Danmark, nemlig Magelund Voldsted, tæt ved Ørbæk.

Jeg gik igennem den flotte bøgeskov, og begav mig rundt om selve volden, sikke en udsigt!

Jeg kom så op til selve indgangen til den gamle borgplads, og blev lidt skuffet. Der var en enkelt planche om den gamle borg og fæstningsværket - egentligt meget fint, men men kunne vi ikke i Nyborg gøre det bedre?

Nu har jeg som alle andre danskere holdt årets sommerferie i vores skønne fædreland, og det slog mig, at Nord- og Vestjylland er langt langt foran os her i kommunen!

Kunne man ikke lave en lille hytte med plancher og en uddybende fortælling om dette spændende sted? Det burde man kunne forvente som turist/besøgende.

Turisme er en vigtig del af Nyborgs økonomi, så hvorfor ikke dyrke det væld af fantastiske forhistoriske minder vi har? Her tænker jeg, vi kunne gøre det bedre bare at få en skraldespand op, få slået det knæhøje ukrudt, samt gøre fortællingen om stederne meget mere spiselige og synlige for turisterne og os andre!

Jeg vil gerne her opfordre kommunens politikere til at prioritere disse skønne steder som en fantastisk del af vores historie, samt som et fint supplement til Nyborg slot, som er turistmagneten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Middelfart

Nu er det nok: Mathias vil omdanne forhutlet stationsbygning til levende café og ungdomsmiljø

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce