Annonce
Faaborg-Midtfyn

Bedre dækning på vej: Udvalg siger god for 42 høj telemast

Søren Kristensen (V) og resten af Teknik- og Miljøudvalget har sagt god for, at der kan rejses en telemast i den sydlige del af byen. Arkivfoto: Kim Rune
Annonce

Ringe: Det skal være slut med skrattende lyd eller ligefrem udfald på mobiltelefonen i den sydlige del af Ringe på grund af for dårlig dækning. Politikere i Teknik- og Miljøudvalget har nemlig sagt ja til, at en teleudbyder kan rejse en 42 meter høj telemast på et grønt område ved Dybendal, så problemerne kan blive løst.

På udvalgsmødet forleden var der enighed blandt medlemmerne om at sætte gang i arbejdet for at få lavet et kommuneplantillæg, der netop skal bane vejen for, at masten må komme op på stedet.

- Der var ikke den store debat i udvalget, for der en ganske positiv holdning til master, og det er også en nødvendighed, siger formanden for udvalget, siger Søren Kristensen (V).

- Vi hører også fra folk, der er irriteret over, at de skal rende rundt i hele huset for at finde et sted, hvor der er ordentlig dækning. Det bliver løst med den her mast, påpeger udvalgsformanden.

Som tidligere fortalt var han også med for otte år siden, da selvsamme teleudbyder, Hi3G, søgte om lov til en mast på 36 meter på samme sted. Den gang blev der efter en del debat givet lov til en mast på 24 meter, men masten er aldrig kommet op.

- Vi har ventet på den mast, og nu skal vi have den. Med 42 meter kan andre teleselskaber koble sig på, bemærker Søren Kristensen.

Den nye telemast skal erstatte en 18 meter høj sirenemast, der allerede står på stedet. Sirenen placeres i stedet på den nye mast.

Kommuneplantillægget sendes i høring, inden den endelige vedtagelse.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce