Annonce
112

Var ikke på sin adresse, telefonnummeret virkede ikke: Kvinde mistænkt for bedrageri dukkede aldrig op i retten

Fyns Politi fik assistance fra kolleger i det sydlige Jylland, hvor en patrulje kørte ud til en 35-årig tiltalt kvindes adresse. Kvinden udeblev fra en sag ved Retten i Odense tirsdag. Foto: Kim Haugaard/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
En bedragerisag mod fire personer måtte tirsdag udsættes, efter en af de tiltalte udeblev. De fire er tiltalt for at have brugt stjålne betalingskort til en lang række køb på forskellige hjemmesider.
Annonce

Der var gabende tomt på pladsen ved siden af advokat Annette Petersen, hvor en 35-årig kvinde tirsdag formiddag skulle have befundet sig i Retten i Odenses retssal 14.

Kvinden er sammen med tre mænd tiltalt for en lang række tilfælde af databedrageri i form af nethandel med stjålne kreditkort. Ifølge politiet har hun været involveret i hele 24 forhold og et samlet beløb på omkring 87.500 kroner.

Derfor var det også vanskeligt for anklagemyndigheden at føre sagen uden den 35-årige, forklarede anklager Anne Marie von Lowzow, der ringede til politiet, som fik kolleger i Sydøstjyllands Politi til at lede efter kvinden.

Hun er tilmeldt på sine forældres adresse, men betjentene måtte tage tomhændet derfra. Derfor blev sagen udsat til starten af februar.

Annonce

Havde fået besked om sagen

Også kvindens egen forsvarer har haft svært ved at komme i kontakt med sin klient. Annette Petersen havde oplevet to breve komme retur, og telefonnummeret til kvinden virker ikke, fortalte hun.

Retsformanden, dommer Kirsten Mathiesen, kunne dog oplyse, at den 35-årige var orienteret om sagen, der var blevet forkyndt via e-boks.

Retsmødet tirsdag endte med, at retsformanden besluttede, at kvinden skal anholdes, inden sagen genoptages i februar.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce