Annonce
112

Var ikke på sin adresse, telefonnummeret virkede ikke: Kvinde mistænkt for bedrageri dukkede aldrig op i retten

Fyns Politi fik assistance fra kolleger i det sydlige Jylland, hvor en patrulje kørte ud til en 35-årig tiltalt kvindes adresse. Kvinden udeblev fra en sag ved Retten i Odense tirsdag. Foto: Kim Haugaard/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
En bedragerisag mod fire personer måtte tirsdag udsættes, efter en af de tiltalte udeblev. De fire er tiltalt for at have brugt stjålne betalingskort til en lang række køb på forskellige hjemmesider.

Der var gabende tomt på pladsen ved siden af advokat Annette Petersen, hvor en 35-årig kvinde tirsdag formiddag skulle have befundet sig i Retten i Odenses retssal 14.

Kvinden er sammen med tre mænd tiltalt for en lang række tilfælde af databedrageri i form af nethandel med stjålne kreditkort. Ifølge politiet har hun været involveret i hele 24 forhold og et samlet beløb på omkring 87.500 kroner.

Derfor var det også vanskeligt for anklagemyndigheden at føre sagen uden den 35-årige, forklarede anklager Anne Marie von Lowzow, der ringede til politiet, som fik kolleger i Sydøstjyllands Politi til at lede efter kvinden.

Hun er tilmeldt på sine forældres adresse, men betjentene måtte tage tomhændet derfra. Derfor blev sagen udsat til starten af februar.

Annonce

Havde fået besked om sagen

Også kvindens egen forsvarer har haft svært ved at komme i kontakt med sin klient. Annette Petersen havde oplevet to breve komme retur, og telefonnummeret til kvinden virker ikke, fortalte hun.

Retsformanden, dommer Kirsten Mathiesen, kunne dog oplyse, at den 35-årige var orienteret om sagen, der var blevet forkyndt via e-boks.

Retsmødet tirsdag endte med, at retsformanden besluttede, at kvinden skal anholdes, inden sagen genoptages i februar.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce