Annonce
Odense

Beboerforening klager over Odense Kommunes behandling i sag om nyt bosted

Døgninstitutionen Svennebjerggaard ledes til dagligt af Gunn Djurhuus og Finn Bang. De har ikke ønsket at stille op til interview, men Finn Bang skriver i en mail, at placeringen af den nye institution er god for de unge beboere, der primært primært har problemer med ensomhed eller angst. Arkivfoto: Jens Wognsen
Tornmarksvejens Beboerforening har valgt at klage over Bostedet Blommenslysts placering til Planklagenævnet. De mener, kommunens behandling i denne sag er under al kritik.
Annonce

Blommenslyst: Beboerne fra Tornmarksvej har valgt at klage til Planklagenævnet over placeringen af det nye bosted, Bostedet Blommenslyst.

Bostedet Blommenslyst skal placeres i Lille Ubberud, hvor Antik Fyn tidligere lå, og derfor har Tornmarksvejens Beboerforening valgt at indsende en klage på alle beboernes vegne. Klagen blev indsendt den 20. oktober og indeholder blandt andet underskrifter fra naboerne på Tornmarksvej, der er imod placeringen af bostedet.


Vi mener, at Odense Kommunes behandling og placering af bostedet er under al kritik

Anders Senderovitz, medlem af beboerforeningen


Anders Senderovitz og Mogens Stentoft, der er en del af bestyrelsen i Tornmarksvejens Beboerforening, fortæller, at de er uenige med kommunens behandling.

- Vi mener, at Odense Kommunes behandling og placering af bostedet er under al kritik, fortæller Anders Senderovitz.

- Hvis Odense Kommune mener, at landzonetilladelsen er givet efter god og demokratisk forvaltningskik, så er vi på Tornmarksvej simpelthen uenige. Vi mener, at den bredere offentlighed burde være blevet oplyst, og at tilladelsen til udslusningsstedet er lusket igennem til brug for kommunes egen nye ungepakke, siger Mogens Stentoft.

Tornmarksvejens Beboerforening gør blandt andet Planklagenævnet opmærksomme på, at de mener, Odense Kommune ikke har inddraget trafik- og støjgener i deres beslutning om at placere opholdsstedet.

- Odense Kommune har ikke ment, at en vurdering fra Vejdirektoratet er nødvendig. Endvidere er Miljøstyrelsens anbefalede grænseværdier for trafikstøj i området langs Middelfartvej overskredet og gør placeringen uegnet til beboelse, siger Mogens Stentoft.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke alle får samme service: Frisklavet ældremad på udvalgte plejecentre i Odense er i fare

Middelfart For abonnenter

Efter afsløring af smitteudbrud og bekymring hos møbelfabrik: Nu bliver alle medarbejdere tilbudt coronatest

Annonce