Annonce
112

Beboere var ikke hjemme: Landejendom var overtændt, da brandfolk nåede frem

Der var i nat brand i en ejendom i Skalbjerg. Foto: LocalEyes
Beredskab Fyn måtte bruge seks timer på at slukke brand i hus i Skalbjerg natten til fredag. Branden kan være opstået i en elektrisk installation.
Annonce

Skalbjerg: En ejendom på Skolevej i Skalbjerg mellem Tommerup og Vissenbjerg er natten til fredag brændt. Ifølge Fyns Politis oplysninger var husets beboere ikke hjemme, da branden blev opdaget, og ingen er kommet til skade i branden.

Indsatsleder hos Beredskab Fyn Morten Andersen var sammen med sine kolleger klokken 6.10 på vej hjem fra slukningen af branden, som brandvæsenet fik alarm om torsdag klokken 23.59.

- Der var overtændt, da vi kom frem, og vores første mål var at redde boligdelen af huset. Vi fik også standset ilden, inden den gik ind i den primære bolig, men hele baghuset er udbrændt, og noget af boligen i udhuset er også brændt, fortæller Morten Andersen.

Der er desuden sod- og vandskader i den del af ejendommen, som ikke er brændt, oplyser han.

Ifølge politiets døgnrapport nåede ilden at få fat i en længe, en garage, et værksted og et fyrrum.

Det fremgår af døgnrapporten, at branden formentlig er opstået i en elektrisk installation. Årsagen kendes dog endnu ikke med sikkerhed, og politiets teknikere skal derfor i gang med en undersøgelse af det brændte hus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce