Annonce
Odense

Bazar-indehaver: Ingen penge til husleje

Mohammad Saad (th.) er selv færdig som bazar-ejer, men han håber, at butikkerne kan få lov at blive. Foto: Michael Bager

Mohammad Saad, indehaver af selskabet Bazar Fyn ApS, er færdig med at være bazar-ejer. Det fastslår han, da avisen søndag opsøger ham i Bazar Fyns administrationskontor.

Hans forklaring på, hvad der er gået galt, starter i foråret, hvor han og selskabet Olav de Linde, der ejer bygningerne, indleder samtaler omkring fremtiden. Olav de Linde ønsker ifølge Mohammad Saad lejebetalingen sat markant op i forhold til det nuværende niveau. Men det kan ikke lade sig gøre, siger han, fordi der ikke er butikker nok, og fordi deres husleje i mange tilfælde er fastsat i gamle kontrakter.

- Kontrakterne er lukket og leje låst fast. Jeg kan ikke ændre på huslejen, forklarer Mohammad Saad.

Annonce

Dialog om overtagelse

Han erkender, at Bazar Fyn ikke har betalt husleje siden september.

- Der er ikke penge til det, begrunder han det med.

At økonomien har det skidt, bekræfter regnskaberne for selskabet da også. I 2018 var underskuddet på ca. 280.000 kroner, samtidig med at gælden i selskabet steg fra ca. én million kroner til ca. to millioner kroner.

Mohammad Saad oplyser, at han derfor gennem måneder har været i dialog med en tredjepart, en Nicholas Thomsen fra Slagelse, om en mulig overtagelse. Men ifølge Mohammad Saad står det i starten af december klart, at Nicholas Thomsen i stedet er blevet ansat hos Olav de Linde.

- Vi er blevet snydt af Nicholas, siger Mohammad Saad.

Nicholas Thomsen ønsker ikke at kommentere sagen og henviser til Søren Gørup Christiansen, afdelingsleder for Olav de Linde i Odense.

Søren Gørup Christiansen bekræfter, at Nicholas Thomsen er blevet ansat hos Olav de Linde "midlertidigt", men han ønsker ikke at fortælle, hvad han skal lave.

- Det bliver ikke noget med at drive bazar, oplyser Søren Gørup Christiansen dog.

Mohammad Saad oplyser, at han snart vil overdrage nøglen til bygningerne til Olav de Linde. Hans håb er, at der kan findes en løsning, så butikkerne i bazaren ikke skal lukke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Johnson & Johnson genoptager vaccine-udrulning i Europa

Annonce