Annonce
OB

Bashkim Kadrii nettede igen i egen hule: Højt pres klæder os

Bashkim Kadrii i færd med at sende den målgivende afslutning afsted mod AaB. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Det er nu tre OB-hjemmekampe på stribe, der er kommet en scoring fra Bashkim Kadrii. OB's spillestil på hjemmebane med at lægge et højt passer målskytten glimrende efter endnu en scoring i sejren over AaB.

FODBOLD: For tredje hjemmekamp i træk kom Bashkim Kadrii på måltavlen for OB. Efter at have scoret mod Sønderjyske og Lyngby, blev han fredag aften matchvinder mod AaB med kampens enlige scoring.

Ligesom i Lyngby-kampen havde OB succes med at lægge et højt pres i første halvleg, og det er noget, der ifølge Kadrii fungerer godt hjemme på Nature Energy Park.

- Jeg tror, det er flere ting. Den måde vi spiller på, når vi er på hjemmebane, synes jeg har klædt os. Det at gå op i et højt pres har virkelig klædt os, og det gør, at vi skaber en del flere chancer, siger han til Sport Fyn.

Annonce

- Vi lagde det tryk, vi også lagde mod Lyngby, og det klæder os. Det er der, vi er bedst - bare at slippe håndbremsen og blæse op. Især når vi er på hjemmebane.

For anden hjemmekamp i træk var der fans på lægterne, og det hjælper også på præstationen inde på banen.

- Det betyder alt (at der er fans, red). Det er svært at forklare, men det gør bare et eller andet ved os. Det er derfor, vi spiller fodbold. Det er for, at der skal være fans på stadion, så det er fantastisk.

Minimal offside

Angriberen var blevet pillet ud, da AaB fik en udlignende scoring annulleret for offside i slutfasen.

- Jeg har ikke set den, men jeg har hørt, det skulle være meget minimalt. Det er fantastisk for os, at det gik vores vej.

- Selvfølgelig var jeg ærgerlig, da jeg sad derude og så den, for det kom ud af ingenting. Det var ikke noget med, at de bare spillede os igennem. Det var bare en bold, der faldt ned, og så vendte han. Det skal vi gøre bedre og tænke lidt over næste gang, fortæller Kadrii.

Annonce

Jagter Europa

Med sejren over AaB er OB meget tæt på matematisk at være sikret endnu en sæson i Superligaen. Lyngby skal vinde alle sine fire sidste kampe, mens OB skal tabe sine tre kampe for at rykke ned.

- Der skal gå meget galt. Der skal ske mirakler, hvis vi skal rykke ned nu, så det er dejligt, siger Kadrii og fortsætter om den mulige syvendeplads og Europa-kval:

- Selvfølgelig jagter vi det, men vi skal se, hvad der sker på fredag, når vi møder Vejle. Vi har ikke slået Vejle endnu, så det skal vi i hvert fald gøre. Hvis vi kan slå dem, så kan det se godt ud.

Annonce
Odense For abonnenter

Nyt notat afslører dyb frustration i specialenhed mod bander: Kriminelle går under jorden, men kan beholde kontanthjælpen

Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce