Annonce
OB

Barrett har øje for Madu

Jacob Barrett Laursen melder sig klar igen til OB's mandskab. Foto: Sugi Thiru
Jacob Barrett Laursen er klar til kamp igen og nu viser konkurrencen sig til hans plads.

FODBOLD: Jacob Barrett Laursen melder sig klar til at spille for OB på fredag i Farum efter at have siddet udenfor i den seneste halvanden kamp mod Esbjerg og Randers FC. I Esbjerg udgik han med et riv i muskulaturen, men er nu fit.

- Sidste fredag var vi lidt usikre på, hvor lang tid jeg kunne spille og hvor store chancer, jeg skulle tage. Oliver Lund har gjort det godt på pladsen, så han blev valgt frem for mig. Til på fredag er jeg 100 procents klar og så er det op til træneren, men Oliver Lund har gjort det sindssygt godt.

Jacob Barrett har lagt mærke til, at den 23-årige venstrefodede nigerianske wingback Kingsley Madu er til prøvetræning.

- Jeg ville være åndssvag, hvis jeg ikke gjorde det. Det er jo konkurrence, og sådan skal det være i en klub som vores. Oliver Lund er her jo også, og det er også med til at skærpe mig. Det skal være sådan på alle positioner, så vi kan presse hinanden hele tiden, siger Jacob Barrett Laursen til Sport Fyn.

OB-træner Jakob Michelsen sagde om Kingsley Madu:

- Der er ikke truffet afgørelse. Måske gør vi status i morgen og han træner med resten af uge. Det kan også være, at han skal være her en uge mere. Det kan være, at vi siger ja eller nej tak, tilføjede han med et skævt smil.

Jacob Barrett Laursen har respekt for FC Nordsjællands unge hold.

- Deres forreste er skræmmende hurtige, de har et godt genpres og første-pres. Vi skal vise coolness og ro og spille ud af det pres, for så er der masser af plads. Vi skal være smarte og vise omtanke, når vi vurderer, hvor vi forsøger at spille med bolden. Når vi op på første tredjedel af banen, så er vi så stærke, at vi ikke får problemer, siger han.

Jacob Barrett er blevet knapt så talende, når det gælder dialogen om en ny kontrakt i OB. Han har et år tilbage af sin aftale.

- Det vil jeg ikke kommentere på. Jeg har et år tilbage og jeg vil koncentrere mig om at spille fodbold, hvis Jakob Michelsen vælger mig til holdet, tilføjede han.

Troels Kløve var med ved træningen og burde ifølge Jakob Michelsen være klar til at spille efter en lille forstrækning. Alle andre er klar.

Annonce
OB's Jacob Barrett Laursen melder sig klar til kamp igen,. Her er han i duel med Esbjergs Jacob Lungei Sørensen for ti dage siden. OB'eren udgik inden pausen. (Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix)
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1969: Cafeteria i Mageløs brændte - men gæsterne blev siddende

1994 Nu er der mulighed for at få en garanteret medicinfri flæskesteg på julebordet. Som den første forretning i Odense har Kvickly i Dalum fået en statsautoriseret godkendelse til at sælge ferskt økologisk grisekød. Slagtermester Søren Nielsen i Kvickly siger, at grisene med garanti aldrig har fået medicin eller mærkelige tilskudsstoffer. Vi får kødet fra den ene af to producenter i Jylland, der er statskontrollerede. Og selv bliver vi også kontrolleret i alle ender og kanter. Kødet skal håndteres for sig selv, og skal der midt på dagen skæres mere, skal værktøjet renses, hvis det i mellemtiden har været brugt til andet grisekød. Det økologiske kød koster 10 kroner mere kiloet, og Kvickly kan kun få 100 kilo om ugen. 1969 Odense Brandvæsen havde ved midnatstid besvær med at få gæsterne i cafeteriaet Go-In, Mageløs 7, til at forlade lokalet, skønt det brændte ret kraftigt i køkkenet og op gennem taget. Det måtte adskillige opfordringer til, før folk rettede sig efter brandvæsenets anvisninger. Den væsentligste grund til, at gæsterne skulle ud, var brandvæsenets kulsyretåge, der er giftig. Og kort efter, at en sådan tåge er sprøjtet ud i et rum, opstår der som følge af slukningen en kraftig røg, hvilket gæsterne ved selvsyn kunne se, da de havde forladt lokalet. Ilden opstod i nogle frituregryder og bredte sig hurtigt gennem aftræksrør til en del af tagkonstruktionen. Det skete ret betydelig skade i cafeteriaet. 1944 Der er i disse dage i København samt i Odense, Aarhus og Aalborg meget vidtgående foranstaltninger under forberedelse til indsats i det øjeblik, der eventuelt skulle opstå katastrofer af et sådant omfang, at hele bydele er i fare for at blive ødelagt af brand. Fra Statens civile Luftværn er udsendt et cirkulære til de lokale luftværnsmyndigheder, hvorefter der så hurtigt som muligt, skal træffes foranstaltninger til imødegåelse af katastrofebrand og ildstorm, et udtryk for fladebrande af en så voldsom karakter, at de kan sammenlignes med naturkatastrofer. Når Ildstorm raserer en by, opstår der en sådan ophedning af luften, at både huse og alt levende fuldstændig opsluges som i en krematorieovn.

Annonce