Annonce
OB

Barrett forsvinder midt i OB's slutspil

Jacob Barrett forlader banen og hilser på træner Jakob Michelsen. Barrett er væk den 30. juni, selv om OB da vil være midt i slutspillet.Foto Birgitte Carol heiberg
Jacob Barrett Laursen forlader fynboerne den 30. juni.
Annonce

FODBOLD: OB-backen Jacob Barrett Laursen skifter efter Sport Fyns oplysninger den 30. juni til Arminia Bielefeld fra 2. Bundesliga og får ingen forlængelse, som han ellers kunne have taget imod. Dermed forlader Barrett OB midt i slutspillet, der strækker sig ind i juli.

- Jeg er væk den 30. juni, men jeg er ikke kommet så langt i mine tanker. Jeg vil give mig 100 procent for OB i det sidste stykke tid her, og jeg begynder nok først at forstå det lidt bedre, når jeg kommer tættere på. Det bliver underligt, for jeg har lagt mange timer her i OB og er i en fantastisk trup, siger Barrett om sine seks-syv år i Ådalen.

- Jeg er OB-spiller, indtil den dato, tilføjer han stående bag corona-båndet på stadion.

- Der var plusser og minusser i dag. Vi var alt for smalle i første halvleg og overlod initiativet de første 25 minutter, hvor de var pissegode på bolden. Vi giver for meget initiativ væk. Men vi bliver bredere på banen og får fat i deres back, og vi er gode, da vi først kommer i gang, indtil der kommer udskiftninger efter 70 minutter, mente OB-backen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Særbehandling – ikke lighed

Odense

Borgerservice: Lejere blev advaret om manglende godkendelse af lejemål på tidligere kro

Annonce