Annonce
OB

Barrett efter den sidste dans: - Det er meget vemodigt

OB's Jacob Barrett Laursen i Superligakampen FC Midtjylland mod OB på MCH-Arena i Herning, 14. april 2019. Nu er det slut med OB, og turen går til Tyskland. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Venstrebacken skifter til tyske Bielefeld efter 127 kampe i OB-trøjen. En tid, han aldrig vil glemme.
Annonce

Jacob Barrett Laursen kom på banen med 13 minutter igen i sin sidste kamp for OB, inden turen går til tysk fodbold og nyoprykkede Bielefeld. Dermed blev det til 127 kampe i den stribede trøje. En flot milepæl i en alder af 25 år.

Der er ingen tvivl om, at Jacob Barrett Laursen har været en OB's bedste spiller de seneste år, og det var også en påvirket venstre back, som Sport Fyn fangede efter kampen:

- Der er mange følelser uden på tøjet. Jeg kan sgu ikke finde det helt rigtige ord for det, andet end at det har været en rejse med op- og nedture, men der har været flere opture end nedture. Det har været syv fantastiske år, som har givet mig meget hård på brystet, sagde Jacob Barrett

Laursen efter kampen.

Annonce

En klump i maven

Jacob Barrett Laursen skifter til tyske Bielefeld, som er rykket op i Bundesligaen. Det har han vist i noget tid, men mandag aften kunne han ikke forberede sig på.

- Det er umuligt. Jeg vil sige, at da jeg kørte herude til kampen, var det en kamp som alle andre, og det var det også, da jeg kom ind. Jeg tænkte kun på, at bolden skulle ned i den anden ende og ligge i kassen. Men da den gjorde det for anden og tredje gang, kunne jeg godt mærke, at jeg fik en klump i maven, og da han fløjtede af, kom følelserne tæt på. Som jeg står nu, er det meget vemodigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce