Annonce
Bagsiden

Bare rolig: Bagsiden er Bagsiden

Læser kommer med værdifuld inspiration fra en uventet branche: Bedemænd.
Annonce

Konkurrence:  En læser, hvis navn vi nok skal holde for os selv, har spurgt, hvorfor Bagsiden dog skal have et nyt navn. Lad os slå fast: Bagsiden er Bagsiden. Det bliver den ved med at hedde, og den konkurrence, vi har gang i, handler ikke om at finde et nyt navn, men et nyt slogan. Det nye slogan skal stå på toppen af siden. Lige til højre for ordet Bagsiden.

Sidst vi kikkede i mailboksen, var der indløbet over 300 forslag til et nyt slogan. Fristen for at deltage med et slogan udløber først 6. oktober, men bagsideredaktøren og gæstedommer Kirsten Helstrup, som er den, der har vundet flest slogankonkurrencer i Danmark, er gået i gang med at grovsortere.

Annonce

Hædrende omtale

Ud over at kåre den endelige vinder, uddeler vi også hædrende omtale. Den går for eksempel i dag til Mette Marker, Glamsbjerg, for dette slogan: "Vi hjælper med at gøre det svære lidt lettere".

Hun skriver selv, at det er lånt fra en begravelsesforretning, og derfor kan vi ikke bare uden videre overtage det. Selv om det forunderlig nok passer lige godt på begravelser og bagsider.

Men Mette Marker får to bagsidekrus fordi hun gør opmærksom på den ædle kunst at låne allerede eksisterende slogans, der har vist deres værd, og se om man kan tviste eller dreje teksten en anelse, så man får et helt nyt slogan. Inspirationen er hermed givet videre.

Kære sloganforfattere: Mail til Bagsiden - og kom på toppen.

Bagsidens slogankonkurrence

Find på et nyt slogan for Bagsiden

Mail det til bagsiden@fyens.dk senest 6. oktober kl. 9.

Du kan ikke deltage med brev, sms eller andet. Kun mail.

Husk navn og adresse.

Præmie: Fire billetter til Gastro Week i Odense i uge 42.

Du må gerne sende flere forslag, men kun ét slogan pr. mail.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce