Annonce
Sport

Barcelona slider smal sejr hjem i guldjagten

Pau Barrena/Ritzau Scanpix
Barcelona måtte arbejde for de tre point, da Real Sociedad blev slået 2-1 på Camp Nou.

Det var hverken kønt eller prangende, men det var nok. Det må være FC Barcelona-cheftræner Ernesto Valverdes analyse af lørdagens hjemmekamp i ligaen mod Real Sociedad.

For de tre point kom i hus med en sejr på 2-1, men det holdt hårdere end i mange andre kampe på Camp Nou.

Sejren betyder, at Barcelona bevarer afstanden på ni point til Atlético Madrid på andenpladsen med fem spillerunder tilbage.

Trods massiv overvægt i boldbesiddelse kneb det gevaldigt med at nedbryde Real Sociedads kompakte defensiv de første 45 minutter.

Indtil kort før pausen var kampens største muligheder tilfaldet Real Sociedad på holdets få besøg i Barcelonas felt bortset fra et udmærket frispark fra Lionel Messi, som dog gik over.

Luis Suarez var tæt på at gøre det til 1-0 et par gange mod slutningen, men først lige før turen i omklædningsrummet kom den forløsende scoring.

Clément Lenglet kom højest ved et hjørnespark og gjorde det til 1-0 med et kraftfuldt hovedstød.

Barcelona-spillerne virkede ikke helt oppe i gear. Måske midtugens Champions League-sejr over Manchester United fortsat nappede lidt i bentøjet.

I hvert fald var gæsterne også rigtig godt med i kampen i anden halvleg. Efter en god times spil kom holdet på 1-1 efter en flot scoring.

Med en smuk stikning ind i feltet bagom Gerard Piqué fandt Mikel Merino holdkammeraten Juanmi, som kastede sig ned og dirigerede bolden i mål.

Glæden blev dog kort. To minutter senere afsluttede Barcelonas venstreback Jordi Alba med højreskøjten fra kanten af feltet, og bolden gled ind til 2-1 i det lange hjørne.

Dommeren brugte lidt tid på VAR, da Ousmane Dembélé stod i offside foran mål, men dommeren vurderede, at han ikke blokerede for keeperens udsyn.

Gæsterne gjorde et ihærdigt forsøg på at få et point med hjem til Baskerlandet, men Barcelona holdt stand.

Atlético Madrid vandt tidligere lørdag 1-0 ude over Eibar, mens danskerklubben Celta Vigo hentede vitale point til bundstriden med en 2-1-sejr over Girona.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Kerteminde For abonnenter

Nyt forslag: Hvis du flytter til Kerteminde, får du en gratis byggegrund og 100.000 kr. i hånden

Fyn

Byggeri til 400 mio. kroner: Odenses borgmester glæder sig over ny kæmpemæssig investering i Odense

Annonce