Annonce
Assens

Banko med et godt formål

I år kan man vinde denne figur, som Jens Galschiøt har lavet, når man deltager i Soroptimist International Assens' årlige bankoaften. Foto: Rasmus Vestergaard
Annonce

Assens: Tallene bliver trukket i helt tilfældig rækkefølge, men det er sådan, det skal være, når Soroptimist International Assens holder banko.

Det sker i den gamle Assenshal på Skovvej i Assens onsdag 13. november fra klokken 19. Som traditionen byder vil der være 20 spil og amerikansk lotteri. Præmierne i spillene er sponsoreret af lokale virksomheder.

Samtidig er der også i år mulighed for at vinde en præmie på indgangsbilletten. Det drejer sig om en figur, som Jens Galschiøt har lavet.

Det koster 60 kroner i entré. Der er kaffe og kage med i prisen, men vand, øl og vin kan købes.

Overskuddet fra banko-aftenen går ubeskåret til Reden i Odense. Soroptimisterne er nemlig en verdensomspændende humanitær organisation og netværk af kvinder.

Billetterne kan købes i Arena Assens' reception og hjemmeside (arena-assens.dk), hos Schreiners Bog og Ide i Assens og Assens Dyreklinik på Torø Huse Vej 10. Naturligvis kan man også indløse billet i indgangen på dagen.

Dørene åbnes klokken 18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Sådan ser økonomien ud i din kommune: Forsigtig optimisme hos fynske borgmestre

Fyn For abonnenter

Analyse: Nyd ferien - Fynske borgmestre vender tilbage til bedre, men usikker økonomi

Annonce