Annonce
Middelfart

Bankdirektør i Middelfart stopper pludseligt efter 15 år

Jette Rosenberg forlader Fynske Bank efter 15 år som direktør for afdelingen i Middelfart.
- Men det er helt mit eget valg, siger Jette Rosenberg, der endnu ikke vil afsløre, hvad hun skal lave efter de mange år i Fynske Bank.
Annonce

Middelfart: Flere kunder har de sidste par dage undret sig over, at de ikke har kunnet få fat i filialdirektør Jette Rosenberg, når de har henvendt sig til Fynske Bank i Middelfart. Men det viser der sig at være en naturlig forklaring på.

- Jeg har sagt op, fortæller Jette Rosenberg, da avisen fanger hende på mobiltelefonen.

48-årige Jette Rosenberg har været ansat 28 år banken, de sidste 15 år som filialdirektør i Middelfart. Hun understreger, at der ingen dramatik ligger bag hendes farvel.

- Jeg har været utrolig glad for tiden i banken, men jeg er efterhånden nået en alder, hvor det begynder at være tiden, hvis jeg skal prøve noget nyt, siger hun.

Hun begynder i sit nye job 1. marts, men vil ikke fortælle, om hun er blevet tilbudt det nye job eller selv har søgt det. Hun ønsker heller ikke at svare på, hvorvidt hun bliver i finansverdenen eller skifter til en helt ny branche. Ej heller om hendes nye arbejdsplads ligger i Middelfart.

Jette Rosenberg fortsætter med at arbejde for Fynske Bank under sin opsigelsesperiode frem til udgangen af februar.

- Jeg hjælper mine kollegaer med forskellige opgaver, som kan løses, uden at jeg har nogen egentlig kundekontakt, forklarer hun.

Jette Rosenberg

  • Jette Rosenberg, 48, var kun 20 år, da hun som nyuddannet advokatsekretær fik job ved skranken i Vestfyns Bank i Middelfart.
  • Siden gik turen til Vestfyns Bank i Assens og videre til Fredericia, inden hun i 2005 afløste Peter Christensen som filialdirektør i Middelfart.
  • Vestfyns Bank fusionerede med Svendborg Sparekasse i 2013 og skiftede navn til Fynske Bank.
  • Jette Rosenberg stammer oprindeligt fra Aarup, men har siden 1993 boet i Middelfart.
Annonce

Chefen ærgrer sig

Direktøren for Fynske Bank, Petter Blondeau, fortæller, at han fik  Jette Rosenbergs opsigelse i sidste uge. Han ærgrer sig over at skulle sige farvel til sin filialdirektør i Middelfart, som han roser for at have været et stort aktiv for banken med sine faglige evner og store lokale engagement.

- Men jeg har selvfølgelig respekt for Jettes beslutning. Og vi går nu efter en afløser med en lignende lokal forankring, siger Petter Blondeau, der forventer at have sin nye filialdirektør på plads i løbet af foråret.

Indtil da overtager afdelingens erhvervskundechef Mark Friis Jensen og privatkundechef Kasper Schmidt Rank den daglige ledelse.

Bankdirektør for Fynske Bank, Petter Blondeau, fortæller, at han modtog Jette Rosenbergs opsigelse i sidste uge. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Fyn

33.000 indkaldt på en gang: Kronisk syge fynboer kan få første Covid-19 vaccine stik i marts eller først i april

Annonce