Annonce
Nyborg

Bankansatte dyrkede zumba mellem skrivebordene

De ansatte i Arbejdernes Landsbank gav sig fuldt ud i den time, aktiviteten varede. Her danses der zumba. Foto: Kasper Riggelsen
Det gav sved på panden og smil på læberne, da ansatte i Arbejdernes Landsbank i Nyborg fredag morgen deltog i "Arbejdspladsernes Motionsdag". På landsplan deltog over 35.000 personer i arrangementet, men Nyborg halter bagefter.

Nyborg: - Det lugter lidt af badmintonhal herinde. Måske skulle vi lade dem, der er tættest på kunderne, komme først i bad.

Klokken er 9.30, da 11 ansatte i Arbejdernes Landsbanks filial i Nyborg kan tørre sveden af panden oven på en noget speciel start på dagen.

For tredje år i træk har banken nemlig sagt ja til at deltage i den årlige "Arbejdspladsernes Motionsdag" arrangeret af Dansk Firmaidræt. Men ligesom de tidligere år har det været en hemmelighed indtil det sidste, hvad aktiviteten bestod i.

- Medarbejderne har blot fået at vide, at de skal møde op i sportstøj. Sidste gang besøgte vi Funtional Gym i Nyborg, og vi var flere, der havde ømme ben flere dage efter. Det har vi grinet meget af lige siden. Når vi har sagt ja til at deltage i Arbejdspladsernes Motionsdag, så er det blandt andet for at lave noget sammen ud over arbejdet. Men selvfølgelig er det også en god anledning til at få rørt sig på en arbejdsplads, hvor vi sidder rigtig meget ned til daglig, fortæller filialdirektør Malene Givskov.

Denne fredag foregår aktiviteten på kontoret mellem skriveborde, potteplanter og kaffeautomater. Men der går ikke mange minutter, før deltagerne har fået pulsen op, mens de prøver kræfter med fra zumba til salsa - godt hjulpet af danseinstruktør trine K. Vallentin Nielsen fra Odense.

- Hvor er I bare gode, roser hun efter at have præsenteret de bankansatte for en serie af dansetrin.

- Ja, vi laver jo ikke andet, lyder det fra en herre på bageste række.

- Det kunne jo blive et indslag til julefrokosten, foreslår en af kollegerne, Gitte Gandrup, og smiler ved tanken.

Filialdirektør Malene Givskov (med hvid trøje) var med helt i front. Foto: Kasper Riggelsen

Plads til forbedring

Smilet er intakt, da hun og de andre kan puste ud oven på dagens motion.

- Det er bare svært at være sur, når man danser, konstaterer en tilfreds filialchef.

Hos Dansk Firmaidræt, der lancerede "Arbejdspladsenes Motionsdag" i 2015 inspireret af skolernes årlige motionsdag, er man også tilfredse med det samlede deltagerantal, som denne gang rundede 35.000 på landsplan.

Der er dog stadig plads til forbedring, ikke mindst i Nyborg, som halter efter, erkender kommunikationskonsulent Michael Tannis Beck.

Arbejdernes Landsbank er således den eneste private virksomhed på listen over årets deltagere i Nyborg Kommune. De øvrige på listen er Nyborg Kommunes sundhedsafdeling, idræts- og fritidscentrets ansatte og Dansk Firmaidræt selv.

Dagens sidste disciplin var salsa, hvor deltagerne fik besked på at gå sammen to og to. Foto: Kasper Riggelsen
Danseinstruktør Trine K. Vallentin Nielsen fra Odense havde medbragt et lydanlæg og en god portion energi, som smittede af på de andre. Foto: Kasper Riggelsen
Deltagerne blev introduceret for en hel danseserie, som de fik lov til at gentage til sidst. Foto: Kasper Riggelsen
Skide sjovt! Sådan lød reaktionen fra blandt andre Gitte Gandrup, da dagens træning var overstået. Foto: Kasper Riggelsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Benjis Burgers forsøger at slutte fred med naboen: - Jeg kan godt forstå, at han har været sur på mig

Annonce