Annonce
GOG

Banen er kridtet op: GOG kan sikre sig førstepladsen mod Kolding

Simon Pytlick nærmer sit et comeback og er i spil til minutter mod Kolding søndag. Arkivfoto: Ole Nielsen.
GOG har haft fokus på Koldings syv mod seks-spil, som træner Nicolej Krickau forventer, bliver afgørende. Samtidig er GOG-profil i spil til comeback.


HÅNDBOLD: Selvom GOG allerede har sikret sig en plads i DM-semifinalerne, står holdet over for en vigtig kamp søndag.

Det fastslår træner Nicolej Krickau til Sport Fyn. Semifinalebilletten ændrer ikke på, hvordan sydfynboerne griber søndagens kamp mod KIF Kolding an.

Annonce

- Nej, for vi vil rigtig gerne have førstepladsen i puljen, og den kan vi sikre mod Kolding, siger han.

Lørdagens GOG-træning handlede om at opsummere, hvad der er vigtigt at have fokus på mod søndagens modstander.

- Det var ikke nogen særlig lang træning, men vi fik kridtet banen op i forhold til Koldings syv mod seks, der bliver afgørende. Og så har det været at indstille os på, hvad der sker, når Chris (Jørgensen, Kolding, der har karantæne, red.) ikke er derinde. Det har vi brugt tid på, og så har vi sjosket lidt rundt og fået rørt os, fortæller Krickau.

- Kolding har spillet mest syv mod seks i sæsonen og har derfor mest forskelligt syv mod seks i hatten. Vi får travlt, når vi skal afkode de mønstre, de spiller i. Og så er det vigtige, at Peter Balling og stregspillerne ikke spiller på for højt niveau, fortsætter han.

Pytlick i spil

GOG været foruden stortalentet Simon Bogetoft Pytlick, siden han brækkede en knogle i hånden midt i marts.

Nicolej Krickau har tidligere fortalt, at Pytlick måske er klar til spilminutter i sidste puljekamp mod Bjerringbro/Silkeborg.

Men nu melder han, at Pytlick allerede er i spil mod Kolding.

- Det er selvfølgelig glædeligt, men vi skal ikke forvente det store. Det bliver som aflastning for Emil Lærke, hvis han kommer i spil, lyder det.

- Resultatet er det vigtigste mod Kolding, så han kommer kun i spil, hvis det gavner vores resultat. Hvis alt flasker sig mod Kolding, er der gode muligheder for minutter næste søndag. Uanset om han kommer i spil, bliver det i lille grad, siger Krickau, der ikke forventer at få noget foræret af Kolding, der kæmper for at holde liv i et spinkelt semifinalehåb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Politiet jagter to mænd efter overfald på buskontrollør: Den ene har måne – den anden er muskuløs

Annonce