Annonce
Sport

Balotelli vender hjem efter tre år i Frankrig

Nicolas Tucat/Ritzau Scanpix
Efter tre år i fransk fodbold vender Mario Balotelli hjem til Italien, hvor han skal spille for Brescia.

Fans af Serie A kan igen se frem til at se den kontroversielle angriber Mario Balotelli i aktion i den bedste italienske række.

Oprykkerklubben Brescia skriver på sin hjemmeside, at den italienske fodboldspiller tiltræder i klubben med øjeblikkelig virkning.

Han har skrevet under på en "flerårig kontrakt", skriver klubben uden at komme nærmere ind på kontraktlængden.

- Skiftet har kunnet lade sig gøre på grund af Marios vilje til at skifte til Brescia, byen, hvor han voksede op, og hvor han udmærkede sig med sine fysiske og tekniske evner, fra han var en dreng, lyder det fra Brescia.

29-årige Balotelli kommer til klubben fra franske Marseille, som han skiftede til i januar. Før det spillede han i Nice, og tidligere var han også i store klubber som Inter, Milan, Manchester City og Liverpool.

Som ung blev han udråbt som Italiens nye målmaskine, og han viste da også prøver på talentet i flere af de klubber, han optrådte for tidligere i karrieren.

Balotelli er dog også kendt som en spiller, der har skabt problemer for sig selv uden for banen, mens han har været på kontrakt i forskellige klubber.

Han debuterede på Italiens landshold i 2010, men blev slet ikke udtaget fra 2015 og tre år frem. Han fik dog comeback i efteråret 2018. I alt er det blevet til 36 landskampe, hvori han har scoret 14 mål.

Balotelli bliver officielt præsenteret som ny Brescia-spiller mandag.

/ritzau/

Annonce
Brescias nyhed om Mario Balotelli på Brescias hjemmeside
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

- Vi ved godt, det er ulovligt: Derfor parkerer varebilerne midt på fortovet

Leder For abonnenter

Parkering på fortove: Helt ærligt, vi er jo ikke Sverige

Lov er lov, og lov skal holdes, og derfor er vi på denne plads normalt stærke tilhængere af at overholde loven. For landets love, regler, forordninger, cirkulærer, rammer og aftaler er med til at skabe et samfund, hvor alle er stillet ens, uanset økonomisk, aldersmæssig, social, politisk, seksuel eller trosmæssig baggrund og orientering. Alligevel vil vi gøre en undtagelse i sagen om de rigide parkeringsregler, der omtales i avisen i dag. Regler, der gør, at en flyttemand ikke kan parkere sin flyttebil uden for den ejendom i et par timer, mens han bærer sofaer, lænestole og køkkengrej i flyttekasser ud i den ventende bil. Regler, der gør, at en vvs'er ikke kan parkere sin varevogn på et fortov for at løse et akut opstået problem med et lækkende vandrør i en etageejendom. Det er ganske enkelt for stift, for rigidt, for drakonisk. Danmark er et regelsamfund, og hurra for det. Men vi er ikke Sverige. Og vi skal have plads til, at vi også kan bo og leve i vores egne byer. Derfor skal en håndværker selvfølgelig kunne foretage en midlertidig parkering på et fortov uden at skulle frygte en parkeringsbøde. Det er klart, at vores gader og stræder ikke må ende i det rene kaos med biler parkeret på syditaliensk manér; på kryds og på tværs og på langs. Derfor skal vvs'eren, flyttemanden og tømreren parkere med den yderste omhu og omtanke, så han ikke er med til at skabe farlige situationer i trafikken, når gående eller cyklende skal udenom den parkerede lastvogn. Man kan mene, at håndværkere, flyttemænd og andre, der føler trang til at parkere på et fortov i en snæver vending, blot kan vælge lovlydighedens vej og anmode kommunen om en midlertidig parkeringstilladelse. Men helt ærligt: Hvor bureaukratisk kan verden blive? Lykkeligvis udviser mange parkeringsvagter allerede i dag konduite og sund fornuft i disse situationer og undgår at uddele bøder. Det er klogt og bestemt et eksempel til efterfølgelse. For helt ærligt. En flyttebil på et fortov skal der altså være plads til. Også selv om lov er lov.

Annonce