Annonce
Nyborg

Balladevalg sendte kvinderne ud

Valget til Ullerslev og Flødstrup menighedsråd tiltrak mange mennesker og flere nye kandidater. Det gik ud over kvinderne i de to råd. Foto: Kasper Riggelsen.
Annonce

Ullerslev/Flødstrup: Valget af nyt menighedsråd i Ullerslev/Flødstrup sogne tiltrak sig stor opmærksomhed på grund af den årelange ballade om præstegården i Flødstrup. Og det gik hårdt ud over kvinderne.

Det gamle råd talte seks kvinder og tre mænd. I det nye råd er der otte mænd og blot en kvinde - nemlig den nyvalgte Camilla Grønnegaard, der opnåede valg, selv om hun var forhindret i at været til stede og præsentere sig for de 111 stemmeberettigede medlemmer fra Ullerslev.

Vælgerne var hårde ved de to kvinder, der genopstillede til det nye menighedsråd.

Karen Olsen, Ullerslev, og Marianne Lysebjerg, Flødstrup, har siddet i menighedsrådet en længere periode, og de forsøgte begge at opnå genvalg, men var langt fra en plads i menighedsrådet.

De øvrige fire kvinder genopstillede ikke. I Ullerslev forsøgte tre kvinder at komme med i menighedsrådet, og også i Flødstrup var tre kvinder opstillet, men ingen af dem blev valgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce