Annonce
forside

Ballade på børnecenter

Fyns Politi måtte onsdag aften lidt over midnat en tur forbi Asylcenter Holmegaards børnecenter i Tullebølle, hvor der bor omkring 90 uledsagede unge drenge.

Her var omkring 15 drenge i alderen 14 til 17 år gået amok ved at smadre døre, vinduer og kaste med inventar, oplyser politikommissær Michael Løkke.

To patruljer ankom til centret, hvor der var ro igen, og ingen kom til skade. De blev en times tid for at sikre sig, at der fortsat var ro.

Episoden opstod, fordi drengene var frustrerede over, at de ansatte slukker for internettet om natten, fortæller Ulrik Pihl, leder af Asylcenter Holmegaard.

- Vi er i en forsøgsperiode, hvor vi slukker for internettet om natten for at drengene skal få deres nattesøvn, fortæller han.

Nattetimerne er for mange af drengene en tid, hvor de kan få fat i deres familier over Skype-forbindelser, og derfor opstod der frustrationer og udadreagerende reaktioner hos nogle af drengene.

- Drengene har noget med i bagagen og frustrationer kommer nogle gange til udtryk, når man ikke kan sove, siger lederen.

Derfor er det også pædagogisk personale, der er ansat som nattevagter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hold jer væk: Ældre dieselbiler får adgang forbudt i det centrale Odense

Annonce