Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ballade i tennisklub: Avisen var ikke velkommen til generalforsamling

Bestyrelsen for Faaborg Tennisklub dømte avisen out ved den kriseprægede generalforsamling mandag aften. Arkivfoto.
85 var forhåndstilmeldt generalforsamling i Faaborg Tennisklub, som er ude i en bestyrelseskrise. Fire bestyrelsesmeldemmer er gået i løbet af få måneder, heriblandt to formænd

Faaborg: Avisen var ikke velkommen til generalforsamlingen i Faaborg Tennisklub mandag aften.

Det meddelte bestyrelsesmedlem Claus Bødker umiddelbart før generalforsamlingens start i Faaborg BK & IFs klubhus, hvor der var stuvende fuldt at medlemmer.

- Generalforsamlingen er for medlemmerne og kun for medlemmer, pointerede han.

Forud er gået længere tids kritik, som blandt andet har udløst, at 39 navngivne medlemmer afleverede en erklæring, hvor de udtrykte mistillid til samarbejdet i bestyrelsen. Medlemmerne bad om en ekstraordinær generalforsamling, som et flertal i bestyrelsen valgte af afvise. I praksis var der ellers indkaldt til den ekstraordinære generalforsamling, men indkaldelsen blev trukket tilbage, da vurderingen lød, at kravet ikke havde hjemmel i klubbens paragraffer, da der manglede underskrifter på de 39.

Den omstødte beslutning fik klubbens formand Peter John Andersen til at trække sig helt ud af bestyrelsen, og Lars Højlyng blev konstitueret som ny formand. Han sad dog kun i få dage, før han også trak sig, ligesom bestyrelsesmedlem Preben Terp også valgte at forlade bestyrelsen. Også Mogens Spangenberg har trukket sig fra bestyrelsen i forbindelse med, at hans trænerkontrakt i klubben blev ophævet.

Generelforsamlingen blev noget af et tilløbsstykke. 85 af klubbens cirka 275 medlemmer var forhåndstilmeldt, men det så ud til at endnu flere havde valgt at møde op.

Bestyrelsesmedlem Dennis Jakobsen uddybede overfor avisen bestyrelsens beslutning om, at generalforsamlingen kun var for medlemmer:

- Det er jo ikke, fordi vi ikke vil orientere om, hvad der sker, men som det kan sagtens være, at debatten i aften bliver ret personlig, og det skal være sådan, at medlemmerne kan få lov at sige, hvad der ligger dem på sinde, uden de skal se deres navne i avisen. Når generalforsamlingen er overstået vil vi gerne orientere om beslutningerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

3.g-klasse blev landskendt efter at have klaget sin nød: Onsdag jublede og festede de efter nyhed om studenterkørsel

Annonce