Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ballade i Ringe: 15-årig sprøjtede peberspray i ansigtet på en anden

Politiet blev kaldt ud til Ringe mandag aften, hvor anmeldelsen lød på masseslagsmål. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe, JFM
En 15-årig blev mandag aften sigtet for vold, da han brugte peberspray mod en anden midt i Ringe. Ifølge anmeldelsen til politiet var 10-15 personer involveret i et slagsmål.
Annonce

OPDATERET MED RETTELSE FRA FYNS POLITI

Ringe: Mandag aften rykkede politiet ud med et par patruljevogne til boldbanerne i Ringe, hvor der ifølge anmeldelsen var 10-15 personer involveret i et slagsmål.

Ifølge Erik Skov fra Fyns Politi var flere patruljevogne hurtigt fremme - og her traf de fire-fem personer.

- Der bliver optaget en voldssag, fordi der er en ung kvinde, der har sprøjtet peberspray i hovedet på en anden. Der er tale om en 15-årig pige, som vi har sigtet for det, oplyser Erik Skov, der tilføjer, at politiet blev kaldt ud til Floravej 21, men at der ellers ikke er yderligere oplysninger i sagen.

Floravej 21 er adressen for Ringe Ungdomklub, men det var ikke i selve klubben, at der var ballade, forklarer lederen af Faaborg-Midtfyn Ungdomsskole, Susanne Sommer. Hun var ikke selv til stede, men er blevet orienteret af afdelingslederen, der har oplysningerne fra medarbejdere.

- Der kom nogle ind i klubben, der havde været ude i noget slagsmål, og dem tog man sig af og ringede hjem til forældrene, forklarer Susanne Sommer.

- Vi har to klubmedarbejdere på, og de er inde i klubben. De ved ikke, hvad der sker uden for - medmindre der kommer nogle og orienterer dem. Vi kan kun gøre det, at vi giver det videre til politiet og SSP, bemærker Susanne Sommer, som i samme ombæring slår fast, at det ikke er klubben, der har anmeldt slagsmålet til politiet.

- Et rygte siger, at slagsmålet fandt sted et andet sted i byen, men jeg ved det ikke, for jeg var der som sagt ikke selv, siger Susanne Sommer, som henviser til SSP for eventuelt flere oplysninger.

SSP-medarbejder Betina Karlby oplyser, at hun er orienteret om sagen og nu sætter gang i tiltag som for eksempel orientering af lærere. Hun kan ikke på nuværende tidspunkt sige mere, da der er tale om en verserende sag.

Anmeldelsen til politiet kom klokken 20.04, og i debatten på Facebook-siden 'Det sker i Ringe' om episoden mandag aften oplyses det blandt andet, at det var to piger, der var oppe at skændes.

Det er ikke oplysninger, som politiet kan bekræfte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Mand voldtaget på institution

Annonce